Ronde tafel 'Kwakkel' - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak
Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto Ronde tafel 'Kwakkel' Vergroot foto

Ronde tafel 'Kwakkel'

Ronde tafel 'Kwakkel' is ideaal om te plaatsen in de wat kleinere ruimtes

Borstelen van het hout

Kleur onderstel

  • Levertijd: +/- 2-3 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Vaak wordt er gedacht dat ronde tafels alleen geschikt zijn voor grotere eetkamers. Niets is minder waar. Onze ronde tafel 'Kwakkel' bestaat uit een prachtig massief eiken blad, gecombineerd met een stalen Mikado leg van Nordstahl. Doordat deze ronde eettafel al te bestellen is met een diameter van 90cm is deze tafel dus de perfecte oplossing voor een kleine eet- of woonkamer. 


Benieuwd hoeveel stoelen u kwijt kunt om de verschillende maten ronde tafels? Lees dan even deze blog: Richtlijnen ronde eettafel

STALEN TAFELONDERSTEL

Onze massief eiken tafels worden geleverd met stalen tafelpoten van het merk Nordstahl en zijn voorzien van een matte, egale poedercoating waardoor deze stalen onderstellen glad aanvoelen en gemakkelijk schoon te maken zijn. De stalen tafelpoten zijn leverbaar in zwart & wit. 

 

RUSTIEK EIKEN TAFELBLAD

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Frans eikenhout. Eikenhout heeft een warm maar stoer karakter. Het rustiek eiken tafelblad is tussen de 4 en 4,5cm massief. Het blad werken wij glad af zodat het eenvoudig schoon te houden is en knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

BEHANDELING EIKEN TAFELBLAD

Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen. De OSMO behandelingen geven het hout een warmere kleur. De Skylt behandeling is puur een blanke lak die de tafel een matte beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs inbegrepen.

     
Benieuwd wat borstelen van het hout betekend? Klik hier. 
Kleurstalen bestellen? Klik hier

STANDAARD MATEN MAAR OOK MAATWERK MOGELIJK 

Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze ronde, rustiek eiken tafelbladen:

  • 90cm 
  • 100cm
  • 110cm
  • 120cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder extreme extra kosten. In de meeste gevallen rekenen wij met 300 euro per m2 voor uw ronde tafelblad. 

Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

AFWERKING RAND

De rand van het tafelblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Standaard is de rand 'recht' bij een rond blad, maar een extra optie is de keuze voor een facet rand. Dit wordt ook wel een verjongde rand genoemd. Zie onderstaand een foto van een facet rand aan het tafelblad. Aan deze facet afwerking zijn extra kosten verbonden

MONTAGE

De stalen Mikado leg is een demontabel onderstel. Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren / demonteren. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren in het eikenhouten tafelblad niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven.

TRANSPORT

U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »