Boomstamtafel | Voordelig en snel thuisbezorgd | Werkplaats & Showroom Aalsmeer - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak

Filter

Categorieën

Recent bekeken

Boomstam tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 02
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten
collectionimage

Boomstamtafel van eikenhout met boomrand of rechte rand

1 - 12 from 23

1 - 12 from 23

Boomstamtafel met stalen matrix poot

Boomstam tafel voorzien van boomrand of rechte rand, afgewerkt met een Skylt of hardwax. Bij Boomstam-tafels.com hebben wij gegarandeerd een mooie boomstam tafel voor u! Zoekt u een speciale maat, dan bent u bij ons aan het gewenste adres. Wij maken een boomstam tafel voor u op maat. 

Een boomstam tafel is een erg gewild en veel gevraagd meubelstuk. Lekker lang praten, na tafelen of vergaderen aan een boomstam tafel met bijpassende stalen tafelpoten naar eigen smaak.

Rustiek eiken hout

De planken voor uw boomstam tafel worden zorgvuldig voor u geselecteerd. Ons eikenhout heeft een rustiek karakter, waardoor er verscheidene knoesten en nerven op uw boomstam tafelblad zichtbaar zullen zijn. Zodra de boomstam tafel helemaal op maat voor u is gemaakt wordt deze afgewerkt met een behandeling naar keuze. Online bieden wij twee manieren van behandelen aan, namelijk met blanke lak 'Skylt' of met hardwax 'Osmo'. 

Boomstam tafel met stalen tafelpoten

Bij Boomstam-tafels.com kan je een boomstam tafelblad kopen gecombineerd met een robuust, stalen tafelonderstel. Hou je van een robuuste en krachtige uitstraling, dan kun je kiezen voor stalen matrix tafelpoot of Twisted V poot. Hou je het liever zo modern en strak mogelijk, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor de frame tafelpoot of strip tafelpoot. Een boomstam tafelblad is zwaar, dus niet elk onderstel is hiervoor geschikt. Maar in onze webshop verkopen wij enkel tafelpoten die voor elk tafelblad geschikt zijn en zo niet, dan geven wij dit duidelijk aan. Een metalen onderstel is bij grote en lange boomstam tafels het meest ideaal. Hierdoor krijgt het houten tafelblad de juiste stabiliteit en zal minder gaan werken. Veel gekozen modellen hiervoor zijn de U-poten, X-poten of de V-poot.

Combineer met een houten eetkamerbank

Een houten eetbank zorgt voor een speel effect aan uw boomstamtafel. Deze houten eetbank kan ook worden afgewerkt met een stoere boomrand. Boomstam-tafels.com biedt zowel houten eetbankjes met en zonder leuning. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »