Actievoorwaarden - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Momenteel hebben wij de volgende actie(s) lopen. Op onderstaande acties worden geen uitzonderingen gedaan. Acties gelden niet op bestellingen met terugwerkende kracht.

Onze acties worden veelal verspreid via onze Social Media kanalen en de nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van de acties en aanbiedingen volg ons dan op deze kanalen. 

Instagram

Facebook

Pinterest

Welke ondernemer gun jij een make-over?

Wij starten het jaar met een waanzinnige 'ACTIE' !!

Welke zelfstandig ondernemer gun jij een make-over? Ken jij een tandartspraktijk, verloskundigepraktijk, kapsalon, horeca ondernemnig, sportschool, winkel of ander bedrijf welke wel een make-over verdient? Laat het ons weten! Wij kiezen de leukste uitdaging voor een gratis make-over!

Denk aan een wachtkamer, ontvangstruimte, kantoor, etc.

28 januari maken wij op Facebook & Instagram de 10 kanshebbers bekend, en zullen wij wellicht van hen wat meer informatie opvragen. Vervolgens zal daar een winnaar uit gekozen worden.

Dus.... TAG & SHARE! Wie gun jij het?

Deze actie loopt op onze Social Media kanalen: Facebook & Instagram. 

 

Specifieke voorwaarden:

  • Make-over is enkel voor een 'Zelfstandig ondernemer' 
  • Make-over wordt door ons verzorgd, zonder samenwerking met andere bedrijven. Wij komen langs om de mogelijkheden te bespreken, en in overleg maken wij de 'maatwerk' producten voor u, welke wij zelf komen plaatsen.
  • Na afloop van de make-over worden er foto's gemaakt op de locatie, welke wij voor online & offline publicatie mogen gebruiken. Daarbij zullen wij de ondernemer vermelden. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »