Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Momenteel hebben wij de volgende actie(s) lopen. Op onderstaande acties worden geen uitzonderingen gedaan. Acties gelden niet op bestellingen met terugwerkende kracht.

Onze acties worden veelal verspreid via onze Social Media kanalen en de nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van de acties en aanbiedingen volg ons dan op deze kanalen. 

Instagram

Facebook

Pinterest

Eikenhouten wandplank Toekan cadeau 

Bij aankoop van een complete eettafel (tafelblad + tafelonderstel) ontvangt u één wandplank Toekan cadeau. Het wandplank kan gekozen worden in de maten 60, 80 of 100cm. Indien u online besteld, dan plaatst u zelf het product "wandplank cadeau" in uw winkelmandje en vult u bij uw bestelling kortingscode: WANDPLANK in. U dient in het opmerkingenveld (net voor betaling) aan te geven welke maat plank u wenst en welke kleur plankdragers. Indien u in de showroom bij ons besteld geeft u aan gebruik te willen maken van deze actie. Wij zijn niet verplicht de klant op deze actie te wijzen.

Specifieke voorwaarden:

  • Actie geldt op bestellingen tussen 23 september en 31 oktober. 
  • Wij nemen het product niet terug na ontvangst, en ruilen is niet mogelijk.
  • Indien u ervoor kiest om uw eettafel af te halen, dient u ook het wandplank af te halen. Ook indien deze eerder of later dan uw eettafel klaar is.
  • Indien u ervoor kiest om uw eettafel te laten bezorgen, dan bezorgen wij ook uw wandplank. Dit kan ook eerder of later zijn dan uw eettafel. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »