Disclaimer - Boomstam-tafels
Maatwerk mogelijk
Robuuste kwaliteit
Massief eikenhout
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Maatwerk mogelijk
  Robuuste kwaliteit
  Massief eikenhout

  Disclaimer

  Disclaimer voor www.boomstam-tafels.com

  Dutch Furniture design group (Kamer van Koophandel: 67514413), hierna te noemen DFDG, verleent u hierbij toegang tot www.boomstam-tafels.com ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

  DFDG behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid

  DFDG spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van DFDG.

  Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met DFDG. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan DFDG nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij DFDG.

  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van DFDG, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Overig

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

  Vragen? Neem contact op

  Telefonisch contact

  +31792033202

  +31792033202

  E-mail

  Stuur een e-mail

  [email protected]

  Social media

  Socials

  9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google

  Boomstam-tafels.com

  Aalsmeerderweg 98-G
  1432 CT
  Aalsmeer Bekijk op Google Maps

  857042348B01

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »