Wandplanken, tv meubel planken, losse planken - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak

Filter

Categorieën

Recent bekeken

Boomstam tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 02
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten
collectionimage

Eiken planken op maat

1 - 12 from 20

1 - 12 from 20

Eiken planken Boomstam Tafels

Eiken planken voor aan de wand voorzien van stalen beugels of leren plankdragers. In onze webshop vindt u een breed scala aan eiken planken in standaard afmetingen. Wilt u liever een plank op maat bijvoorbeeld op uw tv meubel of een plank in uw badkamer of toilet dan kan dat ook. Wij maken de eiken planken geheel op maat voor u en werken deze af met een boomrand of rechte rand. 

Wij denken graag met u mee voor een maatwerk meubel. Dankzij onze Frans eiken planken kunnen wij meubels geheel op maat voor u maken! De eikenhouten planken waar wij mee werken zijn van rustiek Frans eiken hout. 

randafwerkingen overzicht

Afwerking naar keuze

U kunt zelf kiezen wat voor afwerking u neemt bij de plank. u kunt gaan voor een strakke rechte rand, boomstam rand (de plank behoud zijn natuurlijke vorm), een facet omhoog of een facet omlaag. Zie hiernaast een afbeelding met daarop alle soorten afwerkingen.

Behandeling eiken plank

Wij bieden u de mogelijkheid om de eiken plank, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen:

  • U hebt hierbij de keuze uit een Osmo hardwax behandeling (diverse kleuren) of een matte, transparante Skylt lak behandeling.
  • Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de plank onbehandeld te bestellen en deze zelf te behandelen. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »