Massief eiken badkamermeubels - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak

Filter

Categorieën

Recent bekeken

Boomstam tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 02
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten
collectionimage

Eiken badmeubels op maat gemaakt 

1 - 5 from 5

1 - 5 from 5

wastafelmeubels en badmeubels van massief eikenhout worden bij Boomstam-tafels.com op maat gemaakt. De collectie bestaat uit verschillende standaard modellen maar maatwerk behoort zeker ook tot de mogelijkheden. 

Badkamermeubels van eiken zijn een prachtige toevoeging aan elke badkamer, of u nu voor een tijdloze uitstraling heeft gekozen of u de ultieme "spa look" in uw badkamer heeft gecreëerd. Een massief eiken badkamerkast geeft warmte en sfeer aan uw badkamer. 

Behandeling van de wastafelmeubels 

Eiken wastafelmeubels dienen goed beschermd te worden tegen vocht. Wij bieden verschillende behandelmogelijkheden welke allemaal toegepast kunnen worden in de badkamer.

De Skylt lak is een matte, transparante lak welke enkel het hout beschermd maar verder geen kleur aan het hout afgeeft. Onze kleurloze lak wordt in 3 lagen aangebracht om optimale bescherming te bieden. 

Mocht u het hout liever van een warmere teint willen voorzien, dan kunt u kiezen voor een zijde matte hardwax van Osmo. De wax is in verschillende kleuren leverbaar. Wel moet u er rekening mee houden een hard wax meer onderhoud behoeft dan een matte, transparante lak.

Lees hier meer over het behandelen van eikenhout. 

Massief hout in de badkamer

Bij Boomstam-tafels.com wordt enkel met kwalitatief hoogwaardig, massief eikenhout gewerkt. Zo bent u verzekerd van een prachtig meubel welke jaren mee gaat. Door het aanbrengen van Skylt, een kleurloze matte lak is uw massief eikenhouten badmeubel goed beschermd tegen alledaags gebruik. 

Uiteraard is het belangrijk dat er voldoende geventileerd wordt in de badkamer. Massief eiken kan niet tegen continue intrekkend vocht. 

Advies over maatwerk 

Mocht u advies nodig hebben over een badkamer meubel dat past bij de ruimte die u beschikbaar heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Twijfels over de afwerking van uw meubel? U kunt bij ons kleurstalen bestellen welke het wellicht gemakkelijker maken om een keuze voor de behandeling te kunnen maken. 

Kleurstalen kunt u hier bestellen. 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »