Laat jouw bestelling bezorgen en monteren - Boomstam-tafels
Maatwerk mogelijk
Robuuste kwaliteit
Massief eikenhout
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

  Maatwerk mogelijk
  Robuuste kwaliteit
  Massief eikenhout

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

  Laat jouw bestelling bezorgen en monteren

  Laat jouw producten veilig en snel thuis bezorgen met de koeriersdienst A.H.P.D. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van meubelen. A.H.P.D. is gevestigd in Aalsmeer en liggen daardoor heel centraal om binnen een snelle tijd de producten bij jouw thuis te bezorgen. 

  Bezorging

  Zodra jouw order gereed is om te bezorgen geven wij de order door aan de koeriersdienst. Zij gaan een route plannen en nemen dan contact op om een afspraak te plannen. De koerier komt altijd alleen, daarom is het belangrijk dat er iemand aanwezig is om eventueel een handje te helpen waar nodig. 

  Bezorgkosten

  De bezorgkosten betaal je altijd op het moment van bezorgen aan de koerier. De kosten staan daarom ook niet op je factuur. De bezorgkosten voor Small items bedragen slechts €39,99 en voor de Large items betaal je €75,-. 

  Bezorgen binnen Nederland en België

  Wij leveren in heel Nederland en België. Wij streven ernaar om binnen 2 weken jouw bestelling thuis te leveren. De blauwe provincies in de kaart hier onder leveren wij standaard binnen 2 weken. Houd er echter rekening mee dat de bezorging naar de rode provincies langer kan duren, afhankelijk van de actuele route op dat moment. 

  In België leveren wij tot Antwerpen voor €110,-. Woon je verder dan Antwerpen, neem dan even contact op met A.H.P.D. om het bezorgtarief te bespreken. 

  Bestellingen vanaf €750,- bezorgen wij gratis binnen Nederland. 

  Montage

  Onze producten worden demontabel geleverd en zijn eenvoudig zelf te monteren. Nu begrijpen wij dat niet iedereen in de positie is om de meubelen in elkaar te zetten. Daarom kunnen de koeriers ook monteren. De prijzen hiervan verschillen per product. Voor meer informatie neem gerust contact op met de koerier. 

  Contact A.H.P.D:

  Alain Hagedoorn: 06-52478742 

  Email: [email protected] 

   

  Bezorgen Nederland

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »