Eikenhouten wandplanken op maat gemaakt met stalen wandbeugels of lederen riemen - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak

Filter

Categorieën

Recent bekeken

Boomstam tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 02
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten
collectionimage

Eikenhouten wandplanken met stalen beugels en lederen riemen

1 - 12 from 14

1 - 12 from 14

eikenhouten wandplank met plankdragers

Wandplanken met of zonder stalen beugels. Wanneer u kiest voor een wandplank met stalen beugels kunt u deze nog met verschillende kleuren leren plankdragers voorzien. De stalen beugels zijn voorzien van een mat zwarte of witte poedercoating om roestvorming tegen te gaan.

Mocht u meer op zoek zijn naar een wat strakkere wandplank zonder stalen plankdragers dan kunt u gaan voor een zwevende wandplank. Zelf kunt u kiezen of u een rechte rand of een wat robuustere boomstamrand zou willen. U kunt de zwevende wandplank gemakkelijk zelf bevestigen. Wij raden aan 6 mm pluggen in de wand te gebruiken en schroeven van 4x40 mm.

RUSTIEK EIKEN WANDPLANK

De wandplank is vervaardigd uit rustiek Frans eiken wat de wandplank een warm maar stoer karakter geeft. De wandplank is 4 - 4,5 cm dik. 

BEHANDELING EIKEN PLANK

eikenhouten plank kleurstalen

Wij bieden u de mogelijkheid om de plank, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een andere kleur. De SKYLT behandeling is puur een blanke lak wat de plank enkel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de plank onbehandeld te bestellen en deze zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

STANDAARD MATEN MAAR OOK MAATWERK MOGELIJK

Zit uw maat er niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden zonder dat dit veel meer kost. In de meeste gevallen rekenen wij met 80 euro per meter per plank (inclusief 2 beugels).

Breedte plank: 25cm

MONTAGE

U kunt de wandplank gemakkelijk zelf bevestigen. U krijgt van ons géén bevestigingsmateriaal bijgeleverd, hiervoor kunt u standaard schroeven gebruiken en de plug is afhankelijk van uw wand. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »