Kennisbank voor uw vragen betreffende boomstam tafels - Boomstam-tafels
Maatwerk mogelijk
Robuuste kwaliteit
Massief eikenhout
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

  Maatwerk mogelijk
  Robuuste kwaliteit
  Massief eikenhout

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

  Informatie over de verschillende opties die wij aanbieden

  Eikenhout

  Wij leveren prachtige eiken producten. De producten zijn stuk voor stuk gemaakt van mooi, kwalitatief eikenhout, wat wij altijd bij dezelfde vertrouwde houtleveranciers inkopen. Wij maken eiken eettafels en Eiken salontafels maar ook kastenen wandplanken.

  Het hout dat wij gebruiken is Europees Eikenhout, veelal Frans. Hout blijft een natuurproduct, hierdoor is iedere plank anders. Deze 'imperfectie' (met knoesten en nerven) vinden wij juist mooi. Dit maakt ieder product uniek. Grote knoesten vullen wij op, zodat hier geen kruimels in blijven liggen. Omdat het eikenhout een levend product is en blijft 'werken', hanteren wij een lengtetolerantie van 1,5%. Het eikenhout kan, mede om die reden, niet op de millimeter nauwkeurig verwerkt worden. 

  Al ons eikenhout wordt zorgvuldig gedroogd in België voordat wij het verwerken. Dit houdt in dat we het hout eerst bijna een jaar onder een afdak "tot rust" laten komen. Hierdoor is er veel minder kans op scheuren en vervorming van het eiken hout. Na dit proces gaat het eikenhout de droogkamer in en wordt het vochtpercentage teruggebracht naar 10-12%, dit percentage is ideaal voor het maken van binnen meubilair. 

  Hout is hygroscopisch, wat betekent dat het vocht afgeeft én opneemt. Hout gaat dus mee met de algemene vochtigheidsgraad in een ruimte. In de winter, wanneer de ramen gesloten zijn en de cv aan staat, is de luchtvochtigheid veel lager dan in de zomer, als alles open staat en het binnenklimaat bijna gelijk is aan buiten. Wij adviseren de luchtvochtigheid in jouw woning zo stabiel mogelijk te houden op 50--60% op deze manier werkt het hout weinig tot niet. Bij een lagere of hogere luchtvochtigheid kan het hout krimpen/uitzetten en een scheur of vervorming plaatsvinden. Om dit zoveel mogelijk te beperken worden al onze bladen gemaakt uit gedroogd hout en voorzien van stalen strippen aan de onderzijde. Wij geven géén garantie op het werken/scheuren van het hout op andere delen dan de verlijmde delen. Daarnaast adviseren wij mensen altijd te kiezen voor een behandeling (lak of wax) of dit zelf later aan te brengen; dit helpt om de vochtopname en uitstoot te vertragen waardoor het hout minder snel zal vervormen/scheuren. Wij hanteren een lengtetolerantie van +/- 1,5% op onze rechte bladen. Bij een boomstamrand kan de maat variabel zijn. 

  Eikenhout Kwalitatief Eikenhout Kwalitatief  Kwalitatief Eikenhout

  Onderhoudsadvies houten producten

  Staal

  Onze stalen tafelpoten & stalen frames zijn van het Nederlandse designmerk Nordstahl. Deze worden met uiterste zorg en precisie gemaakt. Dit begint al met het sorteren van de juiste profielen voor de mooiste industriële look, er zijn speciale afspraken met metaalleveranciers om te zorgen dat de profielen geschikt zijn voor het vervaardigen van tafelpoten & frames, enkel de mooiste profielen komen door de kwaliteitskeuring heen. Om de kwaliteit van de profielen te behouden wordt de tafelpoot, of het frame, na chemisch reinigen, direct voorzien van een poedercoat laag. Deze gepoedercoate laag zorgt er voor dat jouw kleding schoon blijft en de tafelpoot, of het frame, makkelijk te reinigen is. 

  Transport

  Laat jouw producten veilig en snel thuis bezorgen met de koeriersdienst A.H.P.D. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van meubelen. A.H.P.D. is gevestigd in Aalsmeer en liggen daardoor heel centraal om binnen een snelle tijd de producten bij jouw thuis te bezorgen. 

  Kwalitatief Wood

  Meubelkoerier

  Onze grote meubelen worden via een extern transportbedrijf naar jou vervoert. Je betaald hier apart voor buiten het totaal factuurbedrag om

  Zodra jouw order gereed is om te bezorgen geven wij de order door aan de koeriersdienst. Zij gaan een route plannen en nemen dan contact op om een afspraak te plannen. Er wordt verwacht dat er vanuit de klant minimaal één iemand aanwezig is die helpt de meubelen uit te laden. Daarnaast worden de meubelen gedemonteerd afgeleverd tot aan de voordeur op de begane grond (gaten niet voorgeboord).  Na de bezorging dien je te tekenen voor goed ontvangst. Kijk daarom de producten goed na, mochten de producten daarna om wat voor reden dan ook retour moeten, dan zijn de bezorgkosten voor jezelf. 

  DHL en DPD

  Onze kleine meubelen (denk aan wandplank, leertjes, sokkel) worden via DHL of DPD, onder de eigen voorwaarden van DHL, verzonden. De kosten voor deze verzending zijn meegerekend in de totaalprijs op de factuur. De producten worden voor verzending door ons gecontroleerd. Mocht je niet tevreden zijn met het product dan kun je dit op eigen kosten aan ons retourneren. Je ontvangt bij retour binnen 14 dagen uw aankoopbedrag - verzendkosten retour. 

  Verpakken

  Om de producten onbeschadigd bij jou te kunnen leveren maken wij gebruik van dikke stevige kartonnen dozen voorzien van voldoende bescherming.

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »