Betaalmethoden - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak

Betaalmethoden

Boomstam-tafels.com kent de volgende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

20% AANBETALING
Wij bieden deze betaaloptie bij aankoop van een complete tafel. U hoeft hierdoor niet het gehele bedrag vooraf te voldoen maar kunt volstaan met een aanbetaling van 20%. De resterende 80% betaald u enkele dagen voor levering, naar aanleiding van een betalingsverzoek per mail van ons. 

Deze manier van betalen werkt als volgt: U vinkt het vakje aan met 20% aanbetaling. Bij het afrekenen kies u voor "Bankoverschrijving".  Zodra u de bestelprocedure afgerond heeft ontvangt u de totaalfactuur. Op de factuur vindt u onze bankgegevens, u kunt vervolgens 20% aanbetalen van het totaalbedrag onder vermelding van het factuurnummer. 

VOLLEDIGE VOORUITBETALEN PER BANKOVERSCHRIJVING
U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nr. NL32RABO0315784822,  BIC/SWIFT: RABONL2U, t.n.v.: Dutch Furniture Design Group Let op: vergeet niet uw factuurnummer te vermelden bij de betaling!

IDEAL / MOLLIE PAYMENTS
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.


*Wij vragen bij het plaatsen van de order altijd 20% aanbetaling. Zonder aanbetaling kunnen wij helaas niet beginnen aan het produceren van de door u geplaatste order.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »