Betaalmethoden - Boomstam-tafels
Showroom Bleiswijk geopend van Ma-Vr 9:30 - 17:30. Aalsmeer geopend dinsdag 09:00 - 16:30 en zaterdag 10:00 - 14:00, vakantiesluiting productie Aalsmeer 24-7 tot 16-8

Betaalmethoden

Boomstam-tafels.com kent de volgende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

20% VOORUITBETALING BIJ COMPLETE TAFELS

Wij bieden deze betaaloptie bij aankoop van een complete tafel. U hoeft hierdoor niet het gehele bedrag vooraf te voldoen maar kunt volstaan met een aanbetaling van 20%. De resterende 80% betaald u enkele dagen voor levering, naar aanleiding van een betalingsverzoek per mail van ons. 

Deze manier van betalen werkt als volgt: U vinkt het vakje aan met 20% aanbetaling. Bij het afrekenen kies u voor "Bankoverschrijving".  Zodra u de bestelprocedure afgerond heeft ontvangt u de totaalfactuur. Op de factuur vindt u onze bankgegevens, u kunt vervolgens 20% aanbetalen van het totaalbedrag onder vermelding van het factuurnummer. 

VOORUITBETALEN 

U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nr. NL32RABO0315784822,  BIC/SWIFT: RABONL2U, t.n.v.: Dutch Furniture Design Group Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

 

BETALEN BIJ AFHALEN

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij ons in de winkel, in dat geval betaalt u gewoon bij het afhalen in de winkel! U kunt bij ons met PIN betalen. LET OP: Onze pinautomaat werkt niet met creditcard. 

iDEAL / MOLLIE PAYMENTS

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »