Aangepaste eiken planken voor interieurproject - Boomstam-tafels
Maatwerk mogelijk
Robuuste kwaliteit
Massief eikenhout
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,-! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,-!

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Maatwerk mogelijk
  Robuuste kwaliteit
  Massief eikenhout

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,-! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,-!

  Jouw visie, ons vakmanschap: Maatwerk op zijn best.

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van maatwerk in massief eikenhout voor jouw interieurprojecten. Ons rustiek eikenhout, verkrijgbaar in  lengtes tot 300 cm en met een dikte van  4 cm, biedt de perfecte basis voor het creëren van een uniek meubelstuk.

  Het hout dat wij gebruiken is rustiek eikenhout. Rustiek eikenhout is een tijdloze keuze voor jouw interieur.  Daarom is rustiek hout toepasbaar voor elke interieurstijl. Of je nu een rustieke, traditionele uitstraling wilt bereiken of een moderne stijl. Wat rustiek eikenhout echt onderscheidt, zijn de knoesten en nerven. Dit maakt elke product anders en uniek.

  Of je nu op zoekt bent naar een eiken houten tafel, vensterbank, bank of planken voor bijvoorbeeld in de badkamer, wij hebben voor ieder wat wils. Om ervoor te zorgen dat we jouw visie nauwkeurig begrijpen en een product kunnen creëren dat perfect aan jouw verwachtingen voldoet, vragen we om een tekening aan te leveren bij het bestellen van een maatwerkproduct.

  Hier zijn enkele tips voor het aanleveren van een effectieve tekening:

  1. Duidelijkheid: Zorg ervoor dat de tekening duidelijk en nauwkeurig is, met alle relevante maten en details.
  2. Notities: Voeg eventuele speciale instructies of opmerkingen toe aan de tekening om je intentie verder te verduidelijken.
  3. Afwerking: Geeft aan welke randafwerking je zou willen zoals een boomrand, rechte rand of facet rand.
  4. Referentiebeelden: Als je specifieke inspiratie hebt, kun je ook referentiebeelden bijvoegen om je ideeën te ondersteunen.

   

  Meer weten over de maatwerkmogelijkheden bij Boomstam-tafels? Neem dan gerust met ons contact op of bezoek onze showroom in Bleiswijk.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »