Verzenden & Retourneren - Boomstam-tafels
Maatwerk mogelijk
Robuuste kwaliteit
Massief eikenhout
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Maatwerk mogelijk
  Robuuste kwaliteit
  Massief eikenhout

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

  Verzenden & retourneren

  BESTELLING ZELF AFHALEN
  Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen bij ons kantoor in BleiswijkDit kan alleen op doordeweekse dagen (ma-vr tussen 09:30 en 17:30). U ontvangt van ons een mail zodra uw product af te halen is. Let op; wanneer u uw meubelen zelf af komt halen, bekijk deze goed en controleer de afmetingen/behandeling. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn aan de bestelling dient u deze zelf retour te brengen naar ons kantoor wanneer u hier bij thuiskomst pas achter komt. 

  Ons adres:
  Amethistweg 35

  2665NT, Bleiswijk

  VERZENDKOSTEN
  Al onze producten laten wij bezorgen door een speciale meubelbezorger. De meubelen worden geleverd in delen, dit houdt in dat bijvoorbeeld de tafelpoten niet gemonteerd zijn. 

  De kosten voor het transport van de meubelen bedragen € 75,00 (€110,00 in België - tot Antwerpen) te betalen aan de meubelvervoerder bij aflevering. De meubelvervoerder levert tot aan de deur op de begane grond. Aangezien de vervoerder alleen komt wordt er verwacht dat er hulp aanwezig is voor het uitladen van de tafel. Bij bezorging dient u te tekenen voor goed ontvangst, dit houdt in dat u alle geleverde meubelen zorgvuldig dient te controleren op eventuele gebreken. Mocht het zo zijn dat u getekend heeft voor goed ontvangst en nadien een gebrek aan een van uw producten constateert, dient u zelf zorg te dragen voor het retourneren van de meubelen naar ons kantoor in Bleiswijk of eventueel een nieuwe afspraak te plannen met onze koerier (kosten bedragen €75,- euro). 

  Verzendkosten zijn inclusief BTW. Montage is niet inbegrepen. 


  LEVERTIJDEN
  Boomstam-tafels.com probeert uw meubelen z.s.m. bij u te leveren. Per product staat online aangegeven wat de verwachte levertijd is. Wij zijn afhankelijk van onze meubelbezorgers. Zodra een meubelstuk bij ons klaar is in de werkplaats, worden onze meubelkoeriers op de hoogte gesteld en dienen zijn binnen 2 weken (uithoeken van NL binnen 3 weken) een afspraak met u te hebben gepland en uw meubelstuk te hebben bezorgd. Daar wij werken met een extern koeriers bedrijf, maken zij een eigen planning en hebben wij hier helaas geen invloed op. 


  RETOURNEREN
  Uiteraard doen wij alles in onze macht om u tevreden te stellen, mocht u desondanks toch uw bestelling willen retourneren dan kunt u aanspraak maken op het herroepingsrecht / retourrecht.
  U heeft het recht een online webshop bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt niet voor producten die afgehaald zijn, op maat voor u gemaakt zijn (ook inkepingen, kleurstalen of behandeling van het hout vallen hieronder) of door u specifiek zijn uitgekozen in onze werkplaats/showroom. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons kantoor in Bleiswijk zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@boomstam-tafels.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is 

  Vragen? Neem contact op

  Telefonisch contact

  +31792033202

  +31792033202

  E-mail

  Stuur een e-mail

  [email protected]

  Social media

  Socials

  9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google

  Boomstam-tafels.com

  Amethistweg 35
  2665NT
  Bleiswijk Bekijk op Google Maps

  NL856950683B01

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »