Verzenden & retourneren

BESTELLING ZELF AFHALEN
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen bij onze werkplaats in AalsmeerDit kan alleen op doordeweekse dagen (ma-vr tussen 15:00 en 16:30). U ontvangt van ons een telefoontje zodra uw product af te halen is.

Ons adres:
Aalsmeerderweg 98G
1432PJ Aalsmeer

Wanneer u kiest voor afhalen, dan kunt u in Aalsmeer uw (restant) betaling per pin voldoen.
 

VERZENDKOSTEN
Al onze producten laten wij bezorgen door een speciale meubelbezorger. De meubelen worden geleverd in delen, dit houdt in dat bijvoorbeeld de tafelpoten niet gemonteerd zijn. 

De kosten voor het transport van de meubelen bedragen € 75,00 (€110,00 in België - tot Antwerpen) te betalen aan de meubelvervoerder bij aflevering. De meubelvervoerder levert tot aan de deur op de begane grond. Aangezien de vervoerder alleen komt wordt er verwacht dat er hulp te plaatsen is voor het uitladen van de tafel. 

Verzendkosten zijn inclusief BTW. Montage is niet inbegrepen. 


LEVERTIJDEN
Boomstam-tafels.com probeert uw meubelen z.s.m. bij u te leveren. Per product staat online aangegeven wat de verwachte levertijd is. Wij zijn afhankelijk van onze meubelbezorgers hierin. Zodra een meubelstuk bij ons klaar is in de werkplaats, worden onze meubelkoeriers op de hoogte gesteld en dienen zijn binnen 2 weken de producten te moeten leveren.


RETOURNEREN
Uiteraard doen wij alles in onze macht om u tevreden te stellen, mocht u desondanks toch uw bestelling willen retourneren dan kunt u aanspraak maken op het herroepingrecht / retourrecht.
U heeft het recht een online webshop bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt niet voor producten die afgehaald zijn, op maat voor u gemaakt zijn of door u specifiek zijn uitgekozen in onze werkplaats/showroom. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze werkplaats in Aalsmeer zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@boomstam-tafels.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »