Zeker zijn van de kleur van het meubel? Bestel eerst kleurstalen - Boomstam-tafels
Maatwerk mogelijk
Robuuste kwaliteit
Massief eikenhout
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Maatwerk mogelijk
  Robuuste kwaliteit
  Massief eikenhout

  Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

  Zeker zijn van de kleur? Bestel eerst kleurstalen

  Productomschrijving
  Hoe werkt het bestellen  Bij ons bestel je de kleurstalen voor €10,95 inclusief verzendkosten. Keuze kunnen maken? Bij het plaatsen van een order krijg je het bedrag van ons gecrediteerd zodat je niet hebt hoeven betalen voor het ontvangen van de kleurstalen.  Zodra je de order wilt plaatsen, neem je contact met ons op via een van onderstaand...

  Hoe werkt het bestellen 

  Bij ons bestel je de kleurstalen voor €10,95 inclusief verzendkosten. Keuze kunnen maken? Bij het plaatsen van een order krijg je het bedrag van ons gecrediteerd zodat je niet hebt hoeven betalen voor het ontvangen van de kleurstalen. 

  Zodra je de order wilt plaatsen, neem je contact met ons op via een van onderstaande kanalen. Wij zullen de order voor u in het systeem zetten en de eerder betaalde €10,95 verrekenen. 

  E-mail[email protected]
  Telefoon +31 79 20 33 202 
  WhatsApp +31 6 826 87 320  

   

  Kleurstalen bestellen 

  Je bent van plan een product van ons aan te schaffen maar twijfelt over de kleur. Bestel dan eerst kleurstalen om te ontdekken welke kleur eikenhout het best bij jouw inrichting past. Je ontvangt het aankoopbedrag van de kleurstalen retour bij het plaatsen van de bestelling. 

  Je ontvangt van ons een pakket met daarin staaltjes in alle kleuren. Het plankje in de behandeling Osmo Intense Black is ook geborsteld om zo ook meteen een duidelijk beeld te krijgen van het verschil tussen een geborsteld stuk eikenhout of een glad geschuurd eiken blad. 

   

  Meer weten over het borstelen van eikenhout? Klik dan hier.

  Verschillende soorten behandeling

  Je kunt kiezen uit het laten behandelen van jouw eiken meubel en uiteraard kun je deze ook onbehandeld bestellen. Wanneer je kiest voor het laten behandelen heb je de keuze uit onderstaande behandelingen: 

  Skylt Matte, transparante lak 
  Osmo Naturel Zijde matte wax, net iets warmer dan Skylt qua kleur 
  Osmo AmberZijde matte wax, gaat richting de kleur van notenhout
  Osmo Grafiet Zijde matte wax, maakt de nerven van het hout donker grijs en laat een grijzige gloed achter op het blad 
  Osmo ZwartZijde matte wax, maakt de nerven van het hout zwart en laat een zwarte gloed achter op het blad
  Osmo Intense black i.c.m. borstelen Zijde matte wax, maakt het blad dekkend zwart en i.c.m. borstelen blijft de tekening van het hout zichtbaar 

  Kleurstalen

  Let op; onze rustiek eikenhouten meubelen zijn vervaardigd uit planken, hierdoor kan de uiteindelijke kleur van uw meubel iets afwijken van de kleurstaal. Ook bevatten onze meubelen knoesten, welke in de foutvrije eiken plankjes van de kleurstalen niet zitten. 

   

  Reviews

  5 / 5Based on 4 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Anneke op 12 December 2023

   Prima. Kan nu een goed kleurkeuze maken.

  • 5 / 5
   Gepost door: G. de Boer op 13 September 2023

   Geweldig dat je kleurstalen kunt bestelen en bij eventueel een koop aangaan het bedrag terug gestort krijgen. Heb onze k...

   Geweldig dat je kleurstalen kunt bestelen en bij eventueel een koop aangaan het bedrag terug gestort krijgen. Heb onze keuze hierdoor ook kunnen maken. Suggestie onze kant, de kleurstalen wat groter aanleveren dat vergroot het makkelijker maken van een keuze. Ze zijn volgen ons wel klein.

   • +Super om een keuze te maken.
   • -wel wat kleine stalen, groter zou beter zijn.
  • 5 / 5
   Gepost door: Cynthia koks op 19 Maart 2023

   Zo kun je de juiste kleur beter kiezen

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Kleurstalen
  Kleurstalen

  Deliverytime

  €10,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »