Zeker zijn van de kleur van het meubel? Bestel eerst kleurstalen - Boomstam-tafels
Showroom Bleiswijk geopend van Ma-Vr 9:30 - 17:30. Aalsmeer geopend dinsdag 13:00 - 16:30 en zaterdag 10:00 - 14:00

Hoe werkt het bestellen 

Bij ons bestel je de kleurstalen voor €9,95 inclusief verzendkosten. Keuze kunnen maken? Bij het plaatsen van een order krijg je het bedrag van ons gecrediteerd zodat je niet hebt hoeven betalen voor het ontvangen van de kleurstalen. 

Zodra je de order wilt plaatsen, neem je contact met ons op via een van onderstaande kanalen. Wij zullen de order voor u in het systeem zetten en de eerder betaalde €9,95 verrekenen. 

E-mail [email protected]
Telefoon  +31 79 20 33 202 
WhatsApp  +31 6 826 87 320  

 

Kleurstalen bestellen 

Je bent van plan een product van ons aan te schaffen maar twijfelt over de kleur. Bestel dan eerst kleurstalen om te ontdekken welke kleur eikenhout het best bij jouw inrichting past. Je ontvangt het aankoopbedrag van de kleurstalen retour bij het plaatsen van de bestelling. 

Je ontvangt van ons een pakket met daarin staaltjes in alle kleuren. Het plankje in de behandeling Osmo Intense Black is ook geborsteld om zo ook meteen een duidelijk beeld te krijgen van het verschil tussen een geborsteld stuk eikenhout of een glad geschuurd eiken blad. 

 

Meer weten over het borstelen van eikenhout? Klik dan hier.

Verschillende soorten behandeling

Je kunt kiezen uit het laten behandelen van jouw eiken meubel en uiteraard kun je deze ook onbehandeld bestellen. Wanneer je kiest voor het laten behandelen heb je de keuze uit onderstaande behandelingen: 

Skylt  Matte, transparante lak 
Osmo Naturel  Zijde matte wax, net iets warmer dan Skylt qua kleur 
Osmo Amber Zijde matte wax, gaat richting de kleur van notenhout
Osmo Grafiet  Zijde matte wax, maakt de nerven van het hout donker grijs en laat een grijzige gloed achter op het blad 
Osmo Zwart Zijde matte wax, maakt de nerven van het hout zwart en laat een zwarte gloed achter op het blad
Osmo Intense black i.c.m. borstelen  Zijde matte wax, maakt het blad dekkend zwart en i.c.m. borstelen blijft de tekening van het hout zichtbaar 

Kleurstalen

Let op; onze rustiek eikenhouten meubelen zijn vervaardigd uit planken, hierdoor kan de uiteindelijke kleur van uw meubel iets afwijken van de kleurstaal. Ook bevatten onze meubelen knoesten, welke in de foutvrije eiken plankjes van de kleurstalen niet zitten. 

 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »