Boomstamtafel 'Valk' Vergroot foto Boomstamtafel 'Valk' Vergroot foto Boomstamtafel 'Valk' Vergroot foto Boomstamtafel 'Valk' Vergroot foto Boomstamtafel 'Valk' Vergroot foto Boomstamtafel 'Valk' Vergroot foto

Boomstamtafel 'Valk'

Stoere robuuste tafel, boomstamtafel, een echte industriele tafel voorzien van stalen tafelonderstel V tafelpoot en eiken tafelblad, geheel handgemaakt. Stoer, elegant en vooral UNIEK! Eetkamertafel Valk is een echt pronkstuk.

Borstelen van het tafelblad

  • Levertijd: +/- 4-6 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Boomstam tafel voorzien van een slanke V tafelpoot en eiken tafelblad.

Deze waanzinnige tafel is voorzien van een stalen, witte V tafelonderstel. Deze tafelpoot is gemaakt uit stalen kokers van 12 x 8 cm, wat de tafel een strak en luchtige sfeer geeft. Deze unieke tafel is een echt pronkstuk in uw huis. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Frans eiken van 4,5 cm massieve houten planken. 

Door de positie in het hart van de tafel maakt deze V tafelpoot het mogelijk om stoelen rondom de tafel te plaatsen, hierdoor kunt u ook bij kleinere tafelblad afmetingen 6 stoelen aan de tafel plaatsen. Wij adviseren bij deze tafelpoot een tafelblad breedte van minimaal 90cm en een lengte van minimaal 160cm. De maximale advieslengte voor stabiliteit van deze tafel is 240x100cm. 

Stalen tafelonderstel

Onze zwarte onderstellen zijn van het bekende merk Nordstahl en voorzien van een hoogwaardige, blauwstaal kleurige, egale poedercoating. Daardoor voelen de pootstellen glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken tafelblad

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt door vakmensen tot een mooi robuust geheel. Het rustiek eiken tafelblad is 4,5cm of 3cm massief. Ons blad werken wij glad af zodat deze eenvoudig schoon te houden zijn, knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad                          

Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een andere kleur. De SKYLT behandeling is puur een blanke lak wat de tafel enkel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los.

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

     

Op de foto is het blad afgewerkt met een Skylt lak behandeling.

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 

Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze rustiek eiken tafelbladen:

  • 180x100cm
  • 200x100cm
  • 220x100cm
  • 240x100cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder extreme extra kosten. U moet enkel rekening houden met een minimale breedte van 90 cm en een maximale lengte van 300cm. Ook vierkante, ronde én ovale tafelbladen vallen binnen de mogelijkheid. In de meeste gevallen rekenen wij met 250 euro per m2 voor uw blad. 

Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

Afwerking rand

De rand van het tafelblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Standaard is de rand 'recht' of ‘boomrand’ bij een langwerpig blad, maar een extra optie is de keuze voor een facet rand. Dit wordt ook wel een verjongde rand genoemd. Zie onderstaand een foto van een facet rand aan het tafelblad. Aan deze facet afwerking zijn extra kosten verbonden.

 

Montage

Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren aan uw tafelblad. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. 

Transport

U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd

Gemiddelde beoordeling
5/5 1 reviews

  • Gio V. - 05/02/2020 5/5

    Top tafel, door de midden poot kunnen we eindelijk met zijn allen aan tafel!

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »