Eetkamertafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Eetkamertafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Eetkamertafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Eetkamertafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Eetkamertafel 'Kwikstaart' Vergroot foto

Eetkamertafel 'Kwikstaart'

Stoere vierkante tafel voor een groot gezelschap!

Borstelen van het tafelblad

  • Levertijd: +/- 4 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken *i.v.m. de feestdagen bezorgen wij vanaf 2e week januari weer.

Eetkamertafel voorzien van slanke, stalen dubbele kruispoot en eiken tafelblad.

De Kwikstaart eettafel is een stoere vierkante tafel met een luchtig stalen frame onder het robuuste eiken tafelblad. Dankzij de vierkante vorm kan je veel mensen aan de tafel plaatsen. 

De tafelpoot is stevig genoeg om een zwaar blad te kunnen dragen en raden wij aan bij een tafel van maximaal 160x160. De stalen koker van het frame heeft een afmeting van 8x8 cm.

Stalen tafelonderstel
Onze staalblauwe onderstellen zijn van het merk Nordstahl, en zijn voorzien van een staalblauwe, egale poedercoating. Daardoor voelen de pootstellen glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken tafelblad
Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Duits eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Het rustiek eiken tafelblad is 5cm massief. Ons blad werken wij glad af zodat het eenvoudig schoon te houden is, scheuren en knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad
Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoud de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen.

 Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze Kwikstaart tafel:

  • 120x120cm
  • 130x130cm
  • 140x140cm
  • 150x150cm
  • 160x160cm


Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

Montage
U ontvangt uw tafelpoten apart verpakt. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven en Torx bitje is voorboren in het tafelblad niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. U heeft enkel een schroefboor nodig.

Transport 
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) bedraagt de transport €110,00. De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. Montage is niet inclusief.

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »