Ronde salontafel 'Kwikstaart' - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak
Ronde salontafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Ronde salontafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Ronde salontafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Ronde salontafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Ronde salontafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Ronde salontafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Ronde salontafel 'Kwikstaart' Vergroot foto Ronde salontafel 'Kwikstaart' Vergroot foto

Ronde salontafel 'Kwikstaart'

Doorbreek de rechte lijnen binnen uw interieur door ronde salontafel Kwikstaart toe te voegen aan uw interieur.

Borstelen van het hout

Kleur onderstel

  • Levertijd: +/- 2-3 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Deze stoere ronde salontafel is voorzien een stalen dubbele kruispoot, speciaal ontwikkeld voor ronde tafels. Deze stalen tafelpoot is gemaakt uit zware stalen kokers van 8 x 8 cm. Doorbreek de rechte lijnen in huis door een ronde salontafel toe te voegen aan uw interieur. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Frans eiken wat de tafel een warm karakter geeft.


Stalen tafelonderstel

Onze onderstellen zijn van het merk Nordstahl en zijn voorzien van een matte, egale poedercoating. Daardoor voelen de pootstellen glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden. De stalen tafelpoten zijn verkrijgbaar in het zwart & wit. 


Rustiek eiken tafelblad

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Het rustiek eiken tafelblad is tussen de 4 & 4,5cm massief. Het blad werken wij glad af zodat het eenvoudig schoon te houden is. Daarbij vullen wij knoesten op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad                          
Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De Osmo behandelingen geven het hout een warmere kleur. De Skylt behandeling is een blanke lak die de tafel enkel een beschermlaag geeft maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

     
Benieuwd wat borstelen van het hout betekend? Klik hier. 
Kleurstalen bestellen? Klik hier. 

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 
Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze ronde, rustiek eiken tafelbladen:

  • 60cm
  • 70cm
  • 80cm
  • 90cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad voor een vaste prijs per m2. In de meeste gevallen rekenen wij met 300 euro per m2 voor uw blad. 

Hoogte van de industriële eiken tafel: 43cm

Afwerking rand
De rand van het tafelblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Standaard is de rand 'recht' bij een rond blad, maar een extra optie is de keuze voor een facet rand. Dit wordt ook wel een verjongde rand genoemd. Zie onderstaand een foto van een facet rand aan het tafelblad. Aan deze facet afwerking zijn extra kosten verbonden. 

Montage
Onze industriële dubbele kruispoot tafelpoot is een demontabel onderstel. Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren / demonteren. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren in het eikenhouten tafelblad niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven.

Transport
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »