Maatwerk interieur, meubels, planken nodig? U zoekt ons! - Boomstam-tafels
Maatwerk mogelijk
Robuuste kwaliteit
Massief eikenhout
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Maatwerk mogelijk
    Robuuste kwaliteit
    Massief eikenhout

    Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

    Door Boomstam-tafels.com, 21 januari 2020

    Maatwerk interieurbouw - Voor ons een peulenschil!

    Maatwerk met passie voor ambacht! 

    Een mooi interieur is een optelsom van materiaal, ontwerp en vakmanschap. Wij van Boomstam-tafels.com brengen die drie samen. In onze werkplaats in Aalsmeer creëren en vervaardigen we op ambachtelijke wijze meubels voor uw bedrijf of woning. De capaciteit in onze werkplaats is groot. Op ruim 500m2 vloeroppervlak werken wij aan de mooiste opdrachten.

     

    Diverse lengtes en breedtes verkrijgbaar

    Doordat Boomstam-tafels.com werkt met eiken plankdelen kunnen wij tafels en planken zo lang en breed maken als u wenst! Voor een tafel van 4m x 1,2m draaien wij onze hand niet om. Dankzij onze werkwijze kan uw tafelblad op de centimeter nauwkeurig gemaakt worden. Daarnaast kan de rand van het tafelblad op diverse wijzen worden afgewerkt. Bijvoorbeeld met boomrand, recht of verjongde rand. 

     

     Vergadertafel-projectinrichting-tmobile Maatwerk-opdracht-bureau 

     

    Geef een bestaand meubel een upcycle!

    Bestel bij ons een plank exact op maat voor jouw meubelstuk. Zo geef je een bestaand meubel een upcycle! Deze trend zie je steeds meer. Bestaande, meestal voordelige meubelstukken, worden afgemaakt met een kwalitatief hoogstaand product om er een luxe geheel van te maken. Zo heb je net even wat anders dan anderen in huis en is jouw meubelstuk een opvallende verschijning. 

     

     Meubel Een Upcycle! Salontafel-boomrand  

     Eigen-creatie-tv-meubel 

     

    Maatwerk planken voor badkamer of keuken

    Heb jij een hoekje of muurtje in jouw huis of kantoor waar een plank geweldig zou staan, maar zoek je net even wat anders dan de standaard maten? Dat is voor ons geen probleem! Wij maken de plank helemaal op maat voor jou! Denk aan een maatwerk plank in de badkamer of het toilet. Of een aantal maatwerk planken en latten om zelf een creatie van te maken? Het kan allemaal! 

     

    Boomstamplack-op-maat Maatwerk-plank-shivon-toilet Maatwerk-plank-badkamer Plank-blinde-bevestiging 

    Blinde-verbinding-planken Maatwerk-plank-wastafel

     

    Maakwerk plank voor jouw creatie

    Heb jij een leuk creatief idee, en ben je op zoek naar een aantal maatwerk planken en latten om zelf deze creatie van te maken? Het kan allemaal! Wij denken graag met je mee. Zie onderstaand een paar voorbeelden van leuke maatwerk projecten, van klein tot heel groot! 

     

    Kapstok Ombouw-bar-maatwerk Meubelstuk en Upcycle

    Maatwerk kan bij ons per mailcontact, telefonisch of in de showroom besteld worden. Loop gerust bij ons binnen of vraag van te voren naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord, en denken met u mee! 

    Zie hier onze contact mogelijkheden. 

     

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »