Inspiratie blog - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak
Inspiratie blog

Maatwerk interieurbouw - Voor ons een peulenschil!

Maatwerk interieurbouw - Voor ons een peulenschil! Maatwerk opdrachten passen ons als een perfecte mantel! Bij Boomstam-tafels krijg je persoonlijk advies en denken wij graag na over uitdagende opdrachten. Van een aanvraag voor 200 eikenhouten traptreden tot een druppelvormig bureau met een op maat gemaakt stalen onderstel. Wij draaien er onze hand niet voor om!

PIMP jouw Trones schoenenkast!

PIMP jouw Trones schoenenkast! Je kent hem vast wel.. de Trones schoenenkast, ontworpen door Richard Clack, voor de IKEA collectie. Een heel eenvoudige schoenenkast, gemaakt van plastic. Geef deze kast een PIMP met een stoere plank op maat en je hebt een geheel nieuwe uitstraling!

Eikenhouten plank op Ikea Besta tv-meubel

Eikenhouten plank op Ikea Besta tv-meubel Het is de trend van dit moment! De IKEA Besta kasten zijn enorm populair, maar naar onze mening missen deze kasten nèt die finishing-touch om het een echte eyecatcher in huis te maken. En zeg nou zelf.. een tv-meubel is hardstikke belangrijk aangezien je er toch een groot gedeelte van de dag tegenaan zit te kijken en deze vaak pontificaal in je huiskamer aanwezig zijn. Voor deze finishing-touch is de geweldige IKEA hack voor de besta kasten bedacht, en wij werken daar natuurlijk aan mee!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »