Houten plank op een Besta TV-meubel - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak

Eikenhouten plank op Ikea Besta tv-meubel

Eikenhouten plank op Ikea Besta tv-meubel

Het is de trend van dit moment! De IKEA Besta kasten zijn enorm populair, maar naar onze mening missen deze kasten nèt die finishing-touch om het een echte eyecatcher in huis te maken. En zeg nou zelf.. een tv-meubel is hardstikke belangrijk aangezien je er toch een groot gedeelte van de dag tegenaan zit te kijken en deze vaak pontificaal in je huiskamer aanwezig zijn. Voor deze finishing-touch is de geweldige IKEA hack voor de besta kasten bedacht, en wij werken daar natuurlijk aan mee!

Rustiek eiken hout op BESTA TV-meubel

Een eiken plank op je Besta meubel is een super eenvoudige manier om de Besta kast van IKEA te hacken. Met een eiken houten plank geef je de Besta kast een meer exclusieve en luxe uitstraling.

 

Eiken houten plank op maat

Je kan natuurlijk voor een paar tientjes een houten plank bij de bouwmarkt om de hoek laten verzagen. Zo kan je kiezen voor een underlayment of voor robuust steigerhout, maar je kan ook voor kwaliteit gaan en voor eikenhout kiezen. Het is maar net wat in jouw interieur het beste past. Er zitten wel degelijk voordelen aan een eiken houten plank op maat ten opzichte van een voordeligere variant van underlayment of steigerhout. Zo is een eiken houten plank beter toepasbaar met lange lengtes. De kans op kromtrekken is bij een dikkere plank veel kleiner. Daarnaast hoeft hij door het zware gewicht niet persee vastgemaakt te worden aan het meubel. Zo voorkom je gaten welke later lastig te repareren zijn.  

 

      

Hoe bevestig je een eiken plank op een besta meubel?

Het IKEA Besta meubel is een modern meubel dat zowel staand als hangend gemonteerd kan worden. Als je een houten plank op dit meubel wilt bestellen dien je rekening te houden met de wens om het meubel te hangen of op de grond te plaatsen. Ook moet je rekening houden met het verwerken van eventuele kabels/snoeren richting de televisie. Bij Boomstam-tafels.com adviseren wij u graag hier over. De plank kan los op het meubel geplaatst worden of vastgezet worden met een beetje kit of rubberen dopjes. 

Bestel jouw BESTA plank bij Boomstam-tafels.com 

 

 

 

   

Reacties

 1. Kim Thies Kim Thies

  Hi Sandra!

  Helaas zijn deze deuren van de oude collectie van Ikea en zijn deze niet meer verkrijgbaar.

 2. Sara Sara

  Hoi,

  Ik had een vraagje. Wij willen graag een plank bestellen en we vinden de witte besta kast met het honingraat motief erg mooi met daarop de lange houten plank. Ik kan alleen dit motief niet vinden op de ikea site. Welke kast hebben jullie hier op de foto afgebeeld en hoe kunnen we die vinden?

 3. Radstake Radstake

  Hallo wij hebben Besta kasten in 2 delen
  Deel 1 circa 460cm breed
  Deel 2 240 cm breed
  Wat is ongeveer de prijs voor een houten plank in deze grootte?

 4. Kim Thies Kim Thies

  Deze kunt u zien op onze website onder de producten bij de beschrijving en anders hebben wij vele foto's op Facebook en Instagram van alle verschillende afwerkingen.

 5. Marni Marni

  Kan ik foto’s ontvangen van planken of tafels met de verschillende afwerkingen?

 6. Kim Thies Kim Thies

  Beste Chantal,

  Alle prijzen per afmeting vindt je terug via het product op onze website!:)

  Groetjes,
  Kim

 7. Chantal Chantal

  Besta kast, 3m eiken blad. Inkeping 2e kastje links. Wat zijn de kosten? Gr Chantal

 8. Barbara Boomstam-tafels.com Barbara Boomstam-tafels.com

  Beste Jacob,

  Dat is zeker mogelijk! Stuur ons even een mailtje dan maken wij een offerte op maat. Elke lengte maat is bij ons mogelijk. Geef je even aan welke breedte je wenst en of de plank een behandeling nodig heeft. Dan reageren wij met een correcte prijsopgave.

  Groet, Barbara

 9. Kirsten Kirsten

  Wij hebben bij boomstam-tafels.com onze Besta plank gekocht en zijn enorm blij met het eindresultaat! Echt een aanrader!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »