Eikenhouten plank op Ikea Besta tv-meubel

Het is de trend van dit moment! De IKEA Besta kasten zijn enorm populair, maar naar onze mening missen deze kasten nèt die finishing-touch om het een echte eyecatcher in huis te maken. En zeg nou zelf.. een tv-meubel is hardstikke belangrijk aangezien je er toch een groot gedeelte van de dag tegenaan zit te kijken en deze vaak pontificaal in je huiskamer aanwezig zijn. Voor deze finishing-touch is de geweldige IKEA hack voor de besta kasten bedacht, en wij werken daar natuurlijk aan mee!

Rustiek eiken hout

Een houten plank op je Besta tv-meubel is een super eenvoudige manier om de Besta kast van IKEA te hacken. Je kan natuurlijk voor een paar tientjes een houten plank bij de bouwmarkt om de hoek laten verzagen. Zo kan je kiezen voor een underlayment of voor robuust steigerhout, maar je kan ook voor kwaliteit gaan en voor eikenhout kiezen. Het is maar net wat in jouw interieur het beste past. Met eikenhouten planken geef je de Besta kast een meer exclusieve en luxe uitstraling. Bestel jouw plank hier in de standaard maten. 

   

Bevestiging

Het IKEA Besta tv-meubel is een modern meubel dat zowel staand als hangend gemonteerd kan worden. Als je een houten plank op dit meubel wilt bestellen dien je rekening te houden met de wens om het meubel te hangen of op de grond te plaatsen. Ook moet je rekening houden met het verwerken van eventuele kabels/snoeren richting de televisie. Bij Boomstam-tafels.com adviseren wij u graag hier over. De plank kan los op het meubel geplaatst worden of vastgezet worden met een beetje kit of rubberen dopjes. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »