oktober woonmaand, maar waarom eigenlijk? Vrijkaarten countryside woonbeurs Gent - Boomstam-tafels
Maatwerk mogelijk
Robuuste kwaliteit
Massief eikenhout
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Maatwerk mogelijk
    Robuuste kwaliteit
    Massief eikenhout

    Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

    Door Boomstam-tafels.com, 2 oktober 2019

    OKTOBER = WOONMAAND, maar waarom eigenlijk?

    Waarom is oktober woonmaand?

    Het zomerse buitenleven maakt plaats voor de herfstachtige maanden binnen. Het is daarom niet gek om de oktober maand te gebruiken, om van je huis weer een warm en fijn thuis te maken. Is alles in huis nog naar wens of begint het te kriebelen om wat aanpassingen te doen? Soms kan je met kleine details als een nieuw vloerkleed, nieuwe kussens of nieuwe muurdecoratie al een heel eind komen. Maar je kunt het ook groter aanpakken. Een andere kleur op de muren, nieuwe meubels of een volledig nieuwe indeling. Tijdens de Oktober Woonmaand is er overal genoeg inspiratie te vinden en niets is te gek!

    Tijdens de woonmaand er op uit?

    Er zijn genoeg plekken om in oktober inspiratie op te doen voor jouw interieur. Zo zijn er veel beurzen in Nederland en België in de maanden oktober & november. Onderstaand sommen wij de leukste voor je op.

    VT Wonen & Designbeurs, RAI Amsterdam 1 t/m 6 oktober. Nog altijd de bekendste en grootste woonbeurs van Nederland.
    Park van Beervelde , Beervelde België 11, 12 en 13 oktober. De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen
    Dutch Design week Eindhoven: 19 t/m 27 oktober. Het grootste designevenement van Noord-Europa met werk en concepten van ruim 2600 designers, waarbij de nadruk ligt op ontwerpen voor de toekomst.
    Countryside Gent België, 30 oktober t/m 3 november. Kom proeven, beleven maar vooral genieten op Countryside, het gezelligste najaarsevent dat 100% toegewijd is aan lifestyle!
    EXCELLENT woonbeurs, Ahoy Rotterdam: 28 november t/m 1 december Een exclusieve woon & lifestyle beurs, waar circa 200 (inter)nationale woonspecialisten prachtige interieurs en meubelen presenteren. 

     
    vt wonen & design beurs logodutch design week eindhoven logo  excellent logo Beervelde Flanders Garden Festival

    Dit jaar zijn wij aanwezig op 2 beurzen. Wij hebben ervoor gekozen om dit jaar zichtbaar te zijn op de beurzen in België. Je kunt ons dus vinden op Countryside en Park van Beervelde. Wil jij vrijkaarten voor de beurs Countryside op 30 oktober t/m 3 november? Klik dan even hier, dan sturen wij jou gratis toegangskaarten toe! 

    Ook in de showroom of online actief

    Wil je geen woonbeurs bezoeken, maar wel wooninspiratie opdoen? Dan kan je natuurlijk bij ons langskomen in de showroom in Aalsmeer of Bleiswijk! Wij zorgen dat er volgende inspiratie te vinden is, en wij helpen jou graag met jouw interieur vragen. Elke zaterdag zijn wij geopend in Aalsmeer van 10.00 tot 14.00 en doordeweeks kan je op beiden plekken ons bezoeken. Daarnaast is onze webshop natuurlijk 24 uur per dag open! En niet te vergeten onze actie deze maand. 

    Wandplank toekan cadeau 

    De hele maand oktober ontvang je bij aankoop van een complete eettafel een massief eiken wandplank met leren plankdragers cadeau: Wandplank toekan

    Je kan de wandplank Toekan combineren met leren plankdragers in de kleuren: Kaki groen, Cognac bruin, Oker geel, Zwart of Wit. En hij is cadeau te verkrijgen in de maten 60cm, 80cm of 100cm. Voeg kortingscode WANDPLANK toe aan jouw bestelling in je winkelwagen en de kosten voor de wandplank worden direct in mindering gebracht. 

                                 Actie-wandplank-torenvalk-cadeau

    Wij wensen jou een inspiratievolle Oktober Woonmaand toe!

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »