Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto

Boomstamtafel 'Lepelaar'

Slank, subtiel en stijlvol. Dat is de beste omschrijving voor boomstamtafel Lepelaar in combinatie met de Sissor tafelpoot.

Borstelen van het tafelblad

  • Levertijd: 4 - 6 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Boomstam tafel voorzien van een unieke Scissor tafelpoot en eiken tafelblad.

Deze stijlvolle tafel is voorzien van een stalen, Scissor tafelonderstel. Deze tafelpoot is gemaakt uit stalen kokers van 4 x 4 cm. Met het populaire kruis / X design. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eiken van 4,5 cm massieve houten planken. 

Stalen tafelonderstel
Onze zwarte onderstellen zijn voorzien van een hoogwaardige, blauwstaal kleurige, egale poedercoating. Daardoor voelen de pootstellen glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden. De bevestigingsplaat van de Scissor leg is gemakkelijk in te korten waardoor deze tafelpoot ook te combineren is met bladen van 70cm breed. Ideaal voor een bureau bijvoorbeeld. 

Rustiek eiken tafelblad
Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt door vakmensen tot een mooi robuust geheel. Het rustiek eiken tafelblad is 4,5cm massief. Ons blad werken wij glad af zodat deze eenvoudig schoon te houden zijn, knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad                          
Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoud de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen, deze onderhoudsproducten zijn los te koop bij ons.

Op de foto is het blad afgewerkt met een Skylt lak behandeling.

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 
Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze eettafel Lepelaar:

  • 160x90cm
  • 180x90cm
  • 200x90cm

Langere lengtes zijn niet aan te raden met dit tafelonderstel. 

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder extreme extra kosten. Ook vierkante, ronde én ovale tafelbladen vallen binnen de mogelijkheid. In de meeste gevallen rekenen wij met 250 euro per m2 voor uw blad. 

Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

Montage
Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren aan uw tafelblad. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. 

Transport
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar info@boomstam-tafels.com). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »