Boomstamtafel met stalen tafelonderstel zwarte Scissor tafelpoot - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak
Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto Boomstamtafel 'Lepelaar' Vergroot foto

Boomstamtafel 'Lepelaar'

Stoere robuuste tafel, boomstamtafel, een echte industriele tafel voorzien van stalen tafelonderstel Scissor tafelpoot en eiken tafelblad, geheel handgemaakt. Slank, subtiel en stijlvol. Dat is de beste omschrijving voor boomstamtafel Lepelaar in combinat

Borstelen van het tafelblad

Kleur onderstel

  • Levertijd: +/- 2-3 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Deze stijlvolle tafel is voorzien van een stalen, Scissor tafelonderstel. Deze tafelpoot is gemaakt uit stalen kokers van 4 x 4 cm. Met het populaire kruis / X design. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eiken van 4,5 cm massieve houten planken. 

Stalen tafelonderstel

Onze nderstellen zijn voorzien van een hoogwaardige egale poedercoating. Daardoor voelen de pootstellen glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden. De bevestigingsplaat van de Scissor leg is 62cm waardoor dit onderstel heel goed gecombineerd kan worden met de wat kleinere tafelbladen. 

Rustiek eiken tafelblad

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt door vakmensen tot een mooi robuust geheel. Het rustiek eiken tafelblad is 4,5cm massief. Onze bladen werken wij glad af zodat deze eenvoudig schoon te houden zijn, knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad                          

Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een andere kleur. De SKYLT behandeling is puur een blanke lak wat de tafel enkel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

     

Op de foto is het blad afgewerkt met een Skylt lak behandeling.
Benieuwd wat borstelen van het hout betekend? Klik hier. 

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 

Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze eettafel Lepelaar:

  • 160x90cm
  • 180x90cm
  • 200x90cm

Langere lengtes zijn niet aan te raden met dit tafelonderstel. 

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder extreme extra kosten. Ook vierkante, ronde én ovale tafelbladen vallen binnen de mogelijkheid. In de meeste gevallen rekenen wij met 250 euro per m2 voor uw blad. 

Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

Afwerking rand

De rand van het tafelblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Standaard is de rand 'recht' of ‘boomrand’ bij een langwerpig blad, maar een extra optie is de keuze voor een facet rand. Dit wordt ook wel een verjongde rand genoemd. Zie onderstaand een foto van een facet rand aan het tafelblad. Aan deze facet afwerking zijn extra kosten verbonden

 

Montage

Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren aan uw tafelblad. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. 

Transport

U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd

Gemiddelde beoordeling
5/5 1 reviews

  • S. H. - 26/02/2020 5/5

    180cm tafel besteld met deze poten eronder. Heel blij met de tafel, eerst hebben we zelf het blad uitgekozen in Aalsmeer. Goed geholpen door het personeel en de bezorging was top. Geen slechte op of aanmerkingen.

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »