Eikenhouten salontafel voorzien van U standaard poten - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak
Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto

Salontafel 'Tuinfluiter'

Stoere robuuste boomstam salontafel voorzien van U salontafel poten en eikenhouten salontafel blad, geheel met de handgemaakt. Stoere en stevige salontafel, gemaakt met de industriële combinatie van hout & staal

Borstelen van het hout

Kleur onderstel

  • Levertijd: +/- 2-3 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Deze robuuste salontafel is voorzien een stalen U tafelpoten. Dit tafelonderstel is gemaakt uit stalen kokers van 8 x 6 cm, deze kokers geven de salontafel een echte robuuste uitstraling. Deze waanzinnige salontafel is een echt pronkstuk in uw huis. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eikenhout wat de salontafel een warm karakter geeft.

Deze Tuinfluiter salontafel is goed te combineren met de Tuinfluiter eettafel als met de Tureluur eettafel

Poedercoating

Alle tafel onderstellen zijn voorzien van een industriële poedercoating. De industriële tafelpoten en tafel onderstellen van Nordstal worden chemisch gereinigd en daarna voorzien van een harde slijtvaste matte poedercoating in zwart of wit. Na het aanbrengen van de poedercoating voelen ze glad aan en zijn ze makkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken tafelblad

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eikenhout wat de salontafel een warm maar stoer karakter geeft. Het rustiek eiken salontafelblad is tussen de 4 en 4,5cm massief. Het blad werken wij glad af zodat het eenvoudig schoon te houden is, scheuren en knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad

Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een andere kleur. De SKYLT behandeling is puur een blanke lak wat de tafel enkel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

     

Benieuwd wat borstelen van het hout betekend? Klik hier. 

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 

Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze Tuinfluiter salontafel:

  • 100x60cm
  • 120x60cm
  • 140x70cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder dat dit veel meer kost. 

Hoogte van de industriële eiken salontafel: 44cm

Afwerking rand

De rand van het tafelblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Standaard is de rand 'recht' of ‘boomrand’ bij een langwerpig blad, maar een extra optie is de keuze voor een facet rand. Dit wordt ook wel een verjongde rand genoemd. Zie onderstaand een foto van een facet rand aan het tafelblad. Aan deze facet afwerking zijn extra kosten verbonden.

 Randafwerking tafelblad

Montage

Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren in het eikenhouten salontafelblad niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. Wij bieden hier geen montageservice in.

Transport

U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) bedraagt de transport €110,00. De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. Salontafel wordt demontabel geleverd. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »