Salontafel 'Rietgors' Vergroot foto Salontafel 'Rietgors' Vergroot foto Salontafel 'Rietgors' Vergroot foto Salontafel 'Rietgors' Vergroot foto Salontafel 'Rietgors' Vergroot foto Salontafel 'Rietgors' Vergroot foto

Salontafel 'Rietgors'

De Rietgors is een eye-catcher in jouw woonkamer! Dankzij zijn slanke maar stoere poot past hij binnen elk interieur.

Borstelen van het hout

  • Levertijd: +/- 4 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken *i.v.m. de feestdagen bezorgen wij vanaf 2e week januari weer.

Boomstam salontafel voorzien van een matrix tafelpoot en eiken tafelblad.

Deze robuuste salontafel is voorzien een stalen matrix 3D tafelpoot onderstel. Dit tafelonderstel is gemaakt uit stalen kokers van 8 x 8 cm, deze kokers geven de salontafel een echte robuuste uitstraling. Deze waanzinnige salontafel is een echt pronkstuk in uw huis. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Duits eiken wat de salontafel een warm karakter geeft.

Door de positie in het hart van de tafel maakt dit matrix poot onderstel het mogelijk om gemakkelijk rondom de salontafel te lopen. Deze Rietgors salontafel is goed te combineren met de Rietgors eettafel als met de Patrijs, Havik of Kiekendief eettafel. 

Stalen tafelonderstel
Onze staalblauwe onderstellen zijn van het merk Nordstahl, en zijn voorzien van een staalblauwe, egale poedercoating. Daardoor voelen de pootstellen glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken tafelblad
Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Duits eiken wat de salontafel een warm maar stoer karakter geeft. Het rustiek eiken salontafelblad is 5cm massief. Het blad werken wij glad af zodat het eenvoudig schoon te houden is, scheuren en knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad
Wij bieden u de mogelijkheid om het salontafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoud de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. 

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 
Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze Rietgors salontafel:

  • 100x60cm
  • 120x60cm
  • 140x70cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder dat dit veel meer kost. U moet enkel rekening houden met een minimale lengte van 90 cm en een minimale breedte van 60cm bij deze tafelpoot. 


Hoogte van de industriële eiken salontafel: 44cm

Montage
Vanwege de afmetingen is ons industriële matrix poot een demontabel onderstel. Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren / demonteren. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren in het eikenhouten salontafelblad niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. Wij bieden geen service voor montage.

Transport
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België bedraagt de transport €110,00. De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen.

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »