Ovale tafel 'Valk' - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak
Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto Ovale tafel 'Valk' Vergroot foto

Ovale tafel 'Valk'

Prachtige ovale design tafel. Massief eiken tafel voorzien van zeer praktische stalen V poot

De vorm van het tafelblad

Borstelen van het hout

Kleur van het onderstel

  • Levertijd: +/- 2-3 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Lange avonden tafelen, dat is ideaal aan deze massief eikenhouten tafel in een prachtige ovale vorm, gecombineerd met een mooie, zware stalen V tafelpoot van het merk Nordstahl. Deze tafelpoot is gemaakt uit stalen kokers en voor de stabiliteit voorzien van vloer strips. Deze unieke design tafel is een echt pronkstuk in uw huis. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek, Europees eikenhout. 

Door de positie van de stalen V poot in het hart van het blad, is het mogelijk om stoelen rondom de tafel te plaatsen, hierdoor kunt u ook bij kleinere tafelblad afmetingen 6 stoelen aan de tafel kwijt. Dankzij het design van deze tafelpoot kunt u met gemak uw stoelen aanschuiven en uw benen kwijt onder het tafelblad.   

Stalen tafelonderstel

De onderstellen van het bekende merk Nordstahl zijn voorzien van een hoogwaardige, blauwstaal kleurige, egale poedercoating. Daardoor voelen de pootstellen glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken tafelblad

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt door vakmensen tot een mooi robuust geheel. Het rustiek eiken tafelblad is tussen de 4 en 4,5 cm massief. Onze bladen werken wij glad af en knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad

Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een andere kleur. De SKYLT behandeling is puur een blanke lak wat de tafel enkel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

     

Op de foto is het blad afgewerkt met een Skylt lak behandeling.
Benieuwd wat borstelen van het hout betekend? Klik hier. 
Kleurstalen bestellen? Klik hier. 

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 

Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze rustiek eiken tafelbladen:

  • 180x90cm
  • 200x100cm
  • 220x110cm
  • 240x120cm

Hoogte van de industriële eiken tafel: 77cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

Afwerking rand

De rand van het tafelblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Standaard is de rand 'recht' bij een ovaal blad, maar een extra optie is de keuze voor een facet rand. Dit wordt ook wel een verjongde rand genoemd. Zie onderstaand een foto van een facet rand aan het tafelblad. Aan deze facet afwerking zijn extra kosten verbonden.

Montage

Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren aan uw tafelblad. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. 

Transport

U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »