Ovale tafel 'Spriet' - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak
Ovale tafel 'Spriet' Vergroot foto Ovale tafel 'Spriet' Vergroot foto Ovale tafel 'Spriet' Vergroot foto Ovale tafel 'Spriet' Vergroot foto Ovale tafel 'Spriet' Vergroot foto Ovale tafel 'Spriet' Vergroot foto Ovale tafel 'Spriet' Vergroot foto Ovale tafel 'Spriet' Vergroot foto Ovale tafel 'Spriet' Vergroot foto

Ovale tafel 'Spriet'

Stijlvolle ovale tafel Spriet met slank design onderstel . Robuuste kwaliteit.

De vorm van het tafelblad

Borstelen van het hout

Kleur van het onderstel

  • Levertijd: +/- 2-3 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Deze stijlvolle eikenhouten ovale tafel is voorzien van een Nordstahl Spider leg. Doordat de Spider leg in het midden van het blad geplaatst wordt, kun je optimaal gebruik maken van de ruimte rondom de tafel. Deze ovale tafel is in grote afmetingen verkrijgbaar door het stabiele onderstel, kleinere afmetingen dan 220x110 raden wij af. 

STALEN TAFELONDERSTEL

Onze zwarte onderstellen zijn voorzien van een hoogwaardige, egale poedercoating. Door de poedercoating voelen de stalen tafelpoten glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden. De Spider leg staat breed uit waardoor deze tafelpoot goed te combineren is met grotere tafelbladen. Ideaal voor een ovalen tafelblad. 

RUSTIEK EIKEN TAFELBLAD

De ovale tafel wordt gemaakt uit rustiek eikenhout. De stoere, robuuste tafel geeft een warme uitstraling aan de ruimte waarin hij geplaatst wordt. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot robuuste tafelbladen worden de planken kunstmatig gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt door vakmensen tot een mooie robuuste tafel. Het rustiek ovale eiken tafelblad is tussen de 4 en 4,5cm massief. Onze eiken tafelbladen werken wij glad af zodat deze eenvoudig schoon te houden zijn en de knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Het blad op de foto is gemaakt met een facet omlaag. 

BEHANDELING EIKEN TAFELBLAD                          

Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een warmere kleur. De Skylt behandeling is een blanke die de tafel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs inbegrepen.

     

Op de foto is het blad afgewerkt met een Skylt lak behandeling.
Benieuwd wat borstelen van het hout betekend? Klik hier. 
Kleurstalen bestellen? Klik hier. 

STANDAARD MATEN MAAR OOK MAATWERK MOGELIJK 

Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze eettafel Spriet: 

  • 220x110
  • 240x120


Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

AFWERKING RAND

De rand van het tafelblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Standaard is de rand 'recht' bij een ovaal tafelblad, maar een extra optie is de keuze voor een facet rand. Dit wordt ook wel een verjongde rand genoemd. Zie onderstaand een foto van een facet rand aan het tafelblad. Aan deze facet afwerking zijn extra kosten verbonden

 

MONTAGE

Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren aan uw tafelblad. De Spider is een demontabel onderstel. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. 

TRANSPORT

U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »