Boomstamtafel 'Kluut' Vergroot foto Boomstamtafel 'Kluut' Vergroot foto Boomstamtafel 'Kluut' Vergroot foto Boomstamtafel 'Kluut' Vergroot foto Boomstamtafel 'Kluut' Vergroot foto

Boomstamtafel 'Kluut'

Stoere massieve boomstamtafel met een TWIST van een poot!

Borstelen van het tafelblad

 • Levertijd: 4 - 6 weken
 • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Boomstam tafel voorzien van een twist tafelpoot en eiken tafelblad.

Deze waanzinnige tafel is voorzien van een stalen, twist tafelonderstel. Deze tafelpoot is gemaakt uit stalen kokers van 8 x 8 cm, wat de tafel een strak en luchtige sfeer geeft. Deze unieke tafel is een echt pronkstuk in uw huis. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Frans eiken van 4,5 cm massieve houten planken. 

Door de positie in het hart van de tafel maakt deze twist tafelpoot het mogelijk om stoelen rondom de tafel te plaatsen, hierdoor kunt u ook bij kleinere tafelblad afmetingen 6 stoelen aan de tafel plaatsen. Wij adviseren bij deze tafelpoot een tafelblad breedte van minimaal 100cm en een lengte van minimaal 180cm. 

Stalen tafelonderstel
Onze staalblauwe onderstellen zijn van het merk Nordstahl, en zijn voorzien van een staalblauwe, egale poedercoating. Daardoor voelen de pootstellen glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken tafelblad
Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt door vakmensen tot een mooi robuust geheel. Het rustiek eiken tafelblad is 4,5cm massief. Ons blad werken wij glad af zodat deze eenvoudig schoon te houden zijn, knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

 Behandeling eiken tafelblad                          
Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoud de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen, deze onderhoudsproducten zijn los te koop bij ons.

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 
Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze rustiek eiken tafelbladen:

 • 180x100cm
 • 200x100cm
 • 220x100cm
 • 240x100cm
 • 260x100cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder extreme extra kosten. U moet enkel rekening houden met een minimale breedte van 90 cm en een maximale lengte van 300cm. Ook vierkante, ronde én ovale tafelbladen vallen binnen de mogelijkheid. In de meeste gevallen rekenen wij met 250 euro per m2 voor uw blad. 


Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

Montage
Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren aan uw tafelblad. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. 

Transport
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar info@boomstam-tafels.com). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd. 

Gemiddelde beoordeling
5/5 2 reviews

 • Stefan - 13/07/2018 5/5

  Prima service en levering was snel!

 • Peter de Vree - 03/10/2017 5/5

  Deze tafel staat als pronkstuk in onze woonkeuken. Fijn geholpen en persoonlijke service.

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »