TV-meubel Zilvermeeuw Vergroot foto TV-meubel Zilvermeeuw Vergroot foto TV-meubel Zilvermeeuw Vergroot foto TV-meubel Zilvermeeuw Vergroot foto

TV-meubel Zilvermeeuw

Stoer, verstelbaar, tv-meubel in de combinatie HOUT&STAAL

Borstelen van het hout

  • Levertijd: +/- 4 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Industrieel tv-meubel

Dit tv-meubel dient uitstekend voor het opbergen van allerlei spullen en het plaatsen van jouw televisie. Door de stijlvolle combinatie van hout met staal past deze robuuste kast in vrijwel ieder interieur. 

Het frame wordt gemaakt uit stalen kokers van 4 x 4 cm breed, de zichtbare lassen geven het frame een extra stoer en robuust karakter. Wilt u de spanner achterop de kast plaatsen dan is de minimale maat is 1000mm breed en de maximale maat is 1900mm breed. Breder of smaller kan ook, maar dan exclusief spanner. Net als onze tafelpoten is ook dit frame voorzien van een poedercoating, voor een goede bescherming en eenvoudig schoon te maken.

Stalen frame
Onze staalblauwe frames zijn van het merk Nordstahl, en zijn voorzien van een staalblauwe, egale poedercoating. Daardoor voelen de frames glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Hoogte: 50cm
Diepte: 40cm
Breedte: naar keuze

U kunt zelf uw keuze maken voor de lengte van de planken. Heeft u een afwijkende maat, dan kunt u dit hier aan ons voorleggen. Standaard leveren wij 2 planken bij het meubel.

Uw tv-meubel wordt als een bouwpakket afgeleverd. U ontvangt het frame in een aparte doos en de planken los. Daarnaast leveren wij er bevestigingsmateriaal bij. 

Transport
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). Het meubel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. Het meubel wordt demontabel geleverd. Afhalen is ook een mogelijkheid, dit kan in Aalsmeer. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »