Stoere stalen tv meubel met eiken houten planken - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak
TV-meubel Zilvermeeuw Vergroot foto TV-meubel Zilvermeeuw Vergroot foto TV-meubel Zilvermeeuw Vergroot foto TV-meubel Zilvermeeuw Vergroot foto TV-meubel Zilvermeeuw Vergroot foto

TV-meubel Zilvermeeuw

TV-meubel Zilvermeeuw is stoer & verstelbaar. Grandioos tv-meubel in de combinatie HOUT&STAAL

Borstelen van het hout

Kleur onderstel

  • Levertijd: +/- 2-3 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

TV-meubel Zilvermeeuw van hout en staal

TV-meubel Zilvermeeuw dient uitstekend voor het opbergen van allerlei spullen en het plaatsen van jouw televisie. Door de stijlvolle combinatie van hout met staal past deze robuuste kast in vrijwel ieder interieur. 

Stalen frame

Het frame wordt gemaakt uit stalen kokers van 4 x 4 cm breed, de zichtbare lassen geven het frame een extra stoer en robuust karakter. Onze staalblauwe frames zijn van het merk Nordstahl, en zijn voorzien van een staalblauwe, egale poedercoating. Daardoor voelen de frames glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Maatwerk TV-meubel

Wilt u de spanner achterop de kast plaatsen dan is de minimale maat is 1000mm breed en de maximale maat is 1900mm breed. Breder of smaller kan ook, maar dan exclusief spanner. 

Hoogte: 50cm
Diepte: 40cm
Breedte: naar keuze

U kunt zelf uw keuze maken voor de lengte van de planken. Heeft u een afwijkende maat, dan kunt u dit hier aan ons voorleggen. Standaard leveren wij 2 planken bij het meubel.

Behandeling eiken hout

Wij bieden u de mogelijkheid om de planken, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een andere kleur. De SKYLT behandeling is puur een blanke lak wat de plank enkel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de planken onbehandeld te bestellen en de planken zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

     

Montage

Uw tv-meubel wordt als een bouwpakket afgeleverd. U ontvangt het frame in een aparte doos en de planken los. Daarnaast leveren wij er bevestigingsmateriaal bij. 

Transport

U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de meubels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). Het meubel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. Het meubel wordt demontabel geleverd. Afhalen is ook een mogelijkheid, dit kan in Aalsmeer. 

Gemiddelde beoordeling
5/5 1 reviews

  • Janneke Vermeulen - 05/02/2020 5/5

    Eindelijk een tv meubel gevonden die op ons smalle muurtje past en gelukkig ook nog voor een leuke prijs.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »