Wandplank Torenvalk Vergroot foto Wandplank Torenvalk Vergroot foto Wandplank Torenvalk Vergroot foto Wandplank Torenvalk Vergroot foto Wandplank Torenvalk Vergroot foto Wandplank Torenvalk Vergroot foto Wandplank Torenvalk Vergroot foto

Wandplank Torenvalk

Stoere eikenhouten wandplank met stijlvolle witte beugels.

Borstelen van het hout

  • Levertijd: +/- 4-6 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Wandplank Torenvalk met stalen beugels.

Deze stoere wandplank is voorzien van industriële, stalen beugels, in RAL9010 kleur, voor de bevestiging aan uw wand.

De plank wordt afgewerkt met een rechte rand waardoor deze perfect in de beugel geplaatst kan worden. Je bent er zelf vrij in te bepalen waar je de beugels wilt plaatsen, er zitten nog geen gaten voorgeboord in de plank.

Je kunt de wandplank in jouw gewenste afmeting bestellen. 

Poedercoating

De stalen beugels zijn voorzien van een industriële poedercoating. De industriële beugels worden chemisch gereinigd en daarna voorzien van een harde slijtvaste, RAL9010 kleurige poedercoating. Na het aanbrengen van de poedercoating voelen ze glad aan en zijn ze makkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken wandplank

De wandplank is vervaardigd uit rustiek Frans eiken wat de wandplank een warm maar stoer karakter geeft. De wandplank is 4 - 4,5 cm dik. 

Behandeling eiken plank

Wij bieden u de mogelijkheid om de plank, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een andere kleur. De SKYLT behandeling is puur een blanke lak wat de plank enkel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de plank onbehandeld te bestellen en deze zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

     

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk

Zit uw maat er niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden zonder dat dit veel meer kost. In de meeste gevallen rekenen wij met 80 euro per meter per plank (inclusief 2 beugels).

Breedte plank: 25cm

Montage

U kunt de wandplank gemakkelijk zelf bevestigen. U krijgt van ons géén bevestigingsmateriaal bijgeleverd, hiervoor kunt u standaard schroeven gebruiken en de plug is afhankelijk van uw wand. 

 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »