Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto Salontafel 'Tuinfluiter' Vergroot foto

Salontafel 'Tuinfluiter'

Stoere en stevige salontafel, gemaakt met de industriële combinatie van hout & staal

Borstelen van het hout

  • Levertijd: +/- 4 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken *i.v.m. de feestdagen bezorgen wij vanaf 2e week januari weer.

Boomstam salontafel voorzien van witte U tafelpoten en eiken tafelblad.

Deze robuuste salontafel is voorzien een stalen U tafelpoten. Dit tafelonderstel is gemaakt uit stalen kokers van 8 x 6 cm, deze kokers geven de salontafel een echte robuuste uitstraling. Deze waanzinnige salontafel is een echt pronkstuk in uw huis. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Duits eiken wat de salontafel een warm karakter geeft.

Deze Tuinfluiter salontafel is goed te combineren met de Tuinfluiter eettafel als met de Tureluur eettafel. 

Poedercoating
Alle tafel onderstellen zijn voorzien van een industriële poedercoating. Onze industriële tafelpoten en tafel onderstellen worden chemisch gereinigd en daarna voorzien van een harde slijtvaste mat witte (RAL9010) poedercoating. Na het aanbrengen van de poedercoating voelen ze glad aan en zijn ze makkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken tafelblad
Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Duits eiken wat de salontafel een warm maar stoer karakter geeft. Het rustiek eiken salontafelblad is 4,5cm massief. Het blad werken wij glad af zodat het eenvoudig schoon te houden is, scheuren en knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad
Wij bieden u de mogelijkheid om het salontafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoud de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. 

De salontafel op de foto's is afgewerkt met een 'Grafiet' OSMO behandeling.

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 
Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze Tuinfluiter salontafel:

  • 100x60cm
  • 120x60cm
  • 140x70cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder dat dit veel meer kost. 


Hoogte van de industriële eiken salontafel: 44cm

Montage
Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren in het eikenhouten salontafelblad niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. Wij bieden hier geen montageservice in.

Transport
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) bedraagt de transport €110,00. De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen.

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »