Ronde tafel 'Raaf' - Boomstam-tafels
Let op: in week 52 zijn wij gesloten, hierdoor kunnen de levertijden iets uitlopen
Ronde tafel 'Raaf' Vergroot foto Ronde tafel 'Raaf' Vergroot foto Ronde tafel 'Raaf' Vergroot foto Ronde tafel 'Raaf' Vergroot foto Ronde tafel 'Raaf' Vergroot foto Ronde tafel 'Raaf' Vergroot foto Ronde tafel 'Raaf' Vergroot foto Ronde tafel 'Raaf' Vergroot foto Ronde tafel 'Raaf' Vergroot foto

Ronde tafel 'Raaf'

Haal een unieke eye catcher in huis met ronde tafel 'Raaf'.

Borstelen van het hout

Kleur onderstel

  • Levertijd: +/- 2-3 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Deze stoere ronde tafel is voorzien van een stalen dubbele kruispoot met ronde buis, speciaal ontwikkeld voor ronde tafels. Dit tafelonderstel is gemaakt uit stalen buizen 8 cm. Doorbreek de rechte lijnen in huis door een ronde eettafel toe te voegen aan uw interieur. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eikenhout. 

Benieuwd hoeveel stoelen u kwijt kunt om de verschillende maten ronde tafels? Lees dan even deze blog: Richtlijnen ronde eettafel

STALEN TAFELONDERSTEL

Onze stalen onderstellen zijn van het merk Nordstahl en zijn voorzien van een staalblauwe, egale poedercoating. Daardoor voelen de tafelpoten glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

RUSTIEK EIKEN TAFELBLAD

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Frans eikenhout wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Het rustiek eiken tafelblad is tussen de 4 en 4,5cm massief. Het blad werken wij glad af zodat het eenvoudig schoon te houden is, knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

BEHANDELING EIKEN TAFELBLAD

Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen. De OSMO behandelingen geven het hout een warmere kleur. De Skylt behandeling is puur een blanke lak die de tafel een matte beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

     
Benieuwd wat borstelen van het hout betekend? Klik hier.
Kleurstalen bestellen? Klik hier.  

STANDAARD MATEN MAAR OOK MAATWERK MOGELIJK 

Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze ronde, rustiek eiken tafelbladen:

  • 100cm 
  • 110cm
  • 120cm
  • 130cm
  • 140cm
  • 150cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder extreme extra kosten. In de meeste gevallen rekenen wij met 300 euro per m2 voor uw blad. 

Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

AFWERKING RAND

De rand van het tafelblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Standaard is de rand 'recht' bij een rond blad, maar een extra optie is de keuze voor een facet rand. Dit wordt ook wel een verjongde rand genoemd. Zie onderstaand een foto van een facet rand aan het tafelblad. Aan deze facet afwerking zijn extra kosten verbonden

MONTAGE

Onze industriële dubbele kruispoot ronde buis is een demontabel onderstel. Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren / demonteren. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren in het eikenhouten tafelblad niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven.

TRANSPORT

U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »