Filter

Categorieën

Recent bekeken

Boomstam tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 02
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten
collectionimage

Eiken salontafel op maat gemaakt van kwalitatief Frans eikenhout

1 - 9 from 9

1 - 9 from 9

Eiken salontafel voor een landelijk, industrieel of Scandinavisch interieur voorzien van een stalen tafelpoot. Een eiken salontafel van boomstam-tafels.com wordt voor u op maat gemaakt. U kunt er voor kiezen om uw eiken salontafel te laten behandelen met een wax van Osmo Nederland, of voor een 'onbehandelde look' met de blanke lak genaamd Skylt. Daarnaast kan de eiken salontafel afgewerkt worden met een geborsteld tafelblad of ongeborsteld. Bij het borstelen wordt uw eiken salontafel met een stalen borstel bewerkt, waardoor er dunne groeven in uw tafel komen en de nerven en knoesten beter zichtbaar worden.

De eiken salontafel is samengesteld uit planken van Frans eikenhout. Dit hout is zorgvuldig geselecteerd voor u. Aangezien wij werken met planken, kunnen wij de eiken salontafel geheel op maat voor u maken. 

Naast een natuurlijke boomrand kan uw eiken salontafel ook afgewerkt worden met een handgemaakte boomrand. Wilt u een excentrieke, originele boomrand aan uw eiken salontafel, kom dan uw blad uitkiezen in onze werkplaats in Aalsmeer. 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »