Eikenhouten maatwerk planken - Boomstam-tafels
Let op: in week 52 zijn wij gesloten, hierdoor kunnen de levertijden iets uitlopen

Bent u opzoek naar een maatwerk plank van eikenhout? Onze meubelmakers staan voor u klaar om elk stukje eikenhout op wat voor afmeting dan ook voor u te produceren.

Doordat wij alles zelf produceren in Aalsmeer kunnen wij maatwerk produceren voor een vaste prijs van €250,- per m2 voor lengtes tot 3 meter. Ook langere lengtes zijn bij ons mogelijk tegen een vaste prijs van €325,- per m2.  U betaalt bij ons dus niets meer dan voor onze standaard afmetingen. 

U kunt bij ons de planken bestellen in elke gewenste dikte t/m 4,5 cm massief. Ons eikenhout wordt op een zorgvuldige manier kunstmatig terug gedroogd naar 10-12% en daarna door de meubelmakers verlijmd zodat de kans op werken en scheuren minimaal is.

Ook is het mogelijk om de maatwerk planken op verschillende manieren te laten behandelen. Kiest u voor een matte, transparante lak waarmee de originele houtkleur zichtbaar blijft of gaat u voor een hardwax behandeling waardoor het hout voorzien wordt van een warme teint, passend bij uw interieur. 

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen? Mail dan naar [email protected] en wij zullen uw aanvraag z.s.m. behandelen. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »