Boomstamtafel met stalen tafelonderstel V tafelpoot - Boomstam-tafels
Openingstijden: Showroom Bleiswijk Ma-Vr 9:30-17:30 / Productie Aalsmeer Di 13:30-16:30, Za 10:00-14:00 of bel voor afspraak
Boomstamtafel 'Vuurvink' Vergroot foto Boomstamtafel 'Vuurvink' Vergroot foto Boomstamtafel 'Vuurvink' Vergroot foto Boomstamtafel 'Vuurvink' Vergroot foto Boomstamtafel 'Vuurvink' Vergroot foto Boomstamtafel 'Vuurvink' Vergroot foto Boomstamtafel 'Vuurvink' Vergroot foto

Boomstamtafel 'Vuurvink'

Functionele eettafel met enorm veel karakter dankzij de stoere V tafelpoot.

Borstelen van het tafelblad

Kleur onderstel

  • Levertijd: +/- 2-3 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken

Deze robuuste industriële tafel is voorzien een stalen V poot onderstel. Dit tafelonderstel is gemaakt uit zware stalen kokers van 20 x 10 cm, deze grote kokers geven de tafel een echte stoere uitstraling. Om de tafel ook bij grotere tafelbladen (220cm-400cm) stabiel te houden wordt deze V poot geleverd met een 12mm dikke vloerplaat. Dunnere vloerplaten buigen en zijn niet zwaar genoeg om grotere tafelbladen, bij een last op de kopse kant, stabiel te houden. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Frans eiken wat de tafel een warm karakter geeft.

Door de positie in het hart van de tafel maakt dit V poot onderstel het mogelijk om stoelen rondom de tafel te plaatsen, hierdoor kunt u ook bij kleinere tafelbladafmetingen 6 stoelen aan de tafel plaatsen. 

Stalen tafelonderstel

Onze stalen onderstellen zijn van het merk Nordstahl, en zijn voorzien van een egale poedercoating in zwart of wit. De pootstellen voelen glad aan en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken tafelblad

Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Het rustiek eiken tafelblad is tussen de 4 en 4,5cm massief. Onze bladen werken wij glad af zodat deze eenvoudig schoon te houden zijn, knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen.

Behandeling eiken tafelblad

Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een andere kleur. De Skylt behandeling is puur een blanke lak wat de tafel enkel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

     

Benieuwd wat borstelen van het hout betekend? Klik hier. 

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk

Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze rustiek eiken tafelbladen:

  • 180x100cm
  • 200x100cm
  • 220x100cm
  • 240x100cm
  • 260x100cm

Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

AFWERKING RAND

De rand van het tafelblad kan op verschillende wijzen worden afgewerkt. Standaard is de rand 'recht' of ‘boomrand’ bij een langwerpig blad, maar een extra optie is de keuze voor een facet rand. Dit wordt ook wel een verjongde rand genoemd. Zie onderstaand een foto van een facet rand aan het tafelblad. Aan deze facet afwerking zijn extra kosten verbonden.

 

Montage

Vanwege het gewicht en de afmetingen is ons industriële V poot een demontabel onderstel. Door het slimme bevestigingssysteem is het stabiele onderstel in enkel minuten te monteren / demonteren. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. 

Transport

U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd

Gemiddelde beoordeling
5/5 1 reviews

  • Fleur - 21/12/2020 5/5

    Zeer tevreden over de afwerking van ons tafelblad. Schitterende eettafel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »