Besta plank | Eikenhouten plank op Besta tv meubel | Op maat gemaakt - Boomstam-tafels
(Corona maatregelen) Wij blijven produceren en helpen u graag online. Enkel onze showrooms zijn gesloten.

Filter

Categorieën

Recent bekeken

Boomstam tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 02
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten
collectionimage

Besta, Stuva, Smastad of Trones plank van eiken hout voor op uw Ikea meubel. De perfecte Ikea Hack.

1 - 4 from 4

1 - 4 from 4

Combineer een meubelstuk met een stoere eikenhouten plank

Geef een meubel in huis een nieuwe look met een stoere eikenhouten plank op maat. Wij geven alvast wat voorbeelden van populaire items in huis. Heb jij een ander meubel welke jij graag een metamorfose zou willen geven, laat het weten! Wij denken met je mee, en kunnen vast iets op maat produceren. 

Besta plank

Besta plank IKEA hackBesta plank voor op het welbekende Ikea Besta tv meubel. De houten plank op het Ikea Besta tv meubel maakt het geheel helemaal af. Wil jij jouw Ikea Besta tv meubel voorzien van een eiken houten plank dan ben je bij Boomstam-tafels.com aan het juiste adres. 

Wij maken de besta plank voor jou op maat! Daarnaast kan je besta plank voorzien van een boomrand of een rechte rand. Wij adviseren de besta plank door ons te laten behandelen met een wax of blanke lak om vocht kringen of verkleuring tegen te gaan. 

De ikea hack met de besta plank is een echte trend! Je ziet deze besta plank in veel interieurs terug en geeft dan ook een stijlvolle twist aan het moderne en super praktische besta tv meubel. 

Stuva plank IKEA hack

Stuva plank

Naast het de besta plank maken wij ook een Stuva plank voor op het Ikea Stuva kindermeubel. Deze kast wordt veelal gebruikt in de kinderkamer doordat je deze ideaal kunt combineren met de onderschuiflade. Om deze simpele, praktische Stuva kast een stijlvolle twist te geven kan je deze combineren met een eiken houten plank op het Stuva meubel.

Ook deze Stuva plank adviseren wij te behandelen met een meubellak of wax. Vooral als deze in de kinderkamer gebruikt gaat worden! 

 

Beton Tafels Trones plank IKEA hackTrones plank

Wie heeft nou niet de Trones schoenenkast van IKEA in huis? Deze oerdegelijke, simpele schoenenkast kan best een kleine make-over gebruiken! Bestel met gemak een 

 

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »