Eetkamertafel 'Rietgors' Vergroot foto Eetkamertafel 'Rietgors' Vergroot foto Eetkamertafel 'Rietgors' Vergroot foto Eetkamertafel 'Rietgors' Vergroot foto Eetkamertafel 'Rietgors' Vergroot foto Eetkamertafel 'Rietgors' Vergroot foto

Eetkamertafel 'Rietgors'

Stijlvolle, moderne tafel met natuurlijke uitstraling wat binnen ieder interieur zal stralen!

Borstelen van het tafelblad

  • Levertijd: +/- 4 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken *i.v.m. de feestdagen bezorgen wij vanaf 2e week januari weer.

Eetkamertafel voorzien van slanke, stalen matrixpoot en eiken tafelblad.

De Rietgors eettafel is een stijlvol ontwerp met een luchtig stalen frame onder het robuuste eiken tafelblad. Deze combinatie zorgt voor een strak en moderne uitstraling, wat binnen veel woonkamers past. De stalen koker van het frame heeft een afmeting van 8x8 cm.

De tafelpoot is stevig genoeg om een zwaar blad te kunnen dragen en raden wij aan bij een tafel van 160cm tot 240cm.

Poedercoating
Alle tafelonderstellen zijn voorzien van een industriële poedercoating. Onze industriële tafelpoten en tafelonderstellen worden chemisch gereinigd en daarna voorzien van een harde slijtvaste transparante poedercoating. Na het aanbrengen van de poedercoating voelen ze glad aan en zijn ze makkelijk schoon te houden.Wil jij een andere kleur tafelpoten? Geef dan jouw gewenste RAL kleur door in het opmerkingenveld. Houd rekening met een levertijd van +2 weken. 

Rustiek eiken tafelblad
Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Duits eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Het rustiek eiken tafelblad is 5cm massief. Ons blad werken wij glad af zodat het eenvoudig schoon te houden is, scheuren en knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad
Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoud de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen. Bij een boomstamrand adviseren wij géén olie behandeling te nemen om vlekken in het hout te voorkomen. Op plaatsen waar het hout zacht is (boomrand) trekt de olie meer in het hout dan op de harde plekken.

 Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze rustiek eiken tafelbladen:

  • 180x100cm
  • 200x100cm
  • 220x100cm
  • 240x100cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder dat dit veel meer kost. U moet enkel rekening houden met een minimale breedte van 85cm en een minimale lengte van 140cm.  In de meeste gevallen rekenen wij met 250 euro per m2 voor uw maatwerk blad.

Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

Montage
U ontvangt uw tafelpoten apart verpakt. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven en Torx bitje is voorboren in het tafelblad niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. U heeft enkel een schroefboor nodig.

Transport 
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar België bedraagt de transport €100,00. De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. Montage is niet inclusief.

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »