eetkamerbank met eiken hout en staal combinatie - Boomstam-tafels
Maatwerk mogelijk
Robuuste kwaliteit
Massief eikenhout
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Maatwerk mogelijk
    Robuuste kwaliteit
    Massief eikenhout

    Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland! Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €750,- binnen Nederland!

    Eetkamerbank Fuut

    Productomschrijving
    Deze waanzinnige eetkamerbank is een echt pronkstuk in uw huis. De combinatie van warm eikenhout met het stoere stalen onderstel zorgt ervoor dat deze eetkamerbank een echte eyecatcher is. Je kunt de eetkamerbank in jouw gewenste afmeting bestellen.  Stalen tafelonderstel Onze staalblauwe onderstellen zijn van het merk Nordstahl, en zijn voorz...

    Deze waanzinnige eetkamerbank is een echt pronkstuk in uw huis. De combinatie van warm eikenhout met het stoere stalen onderstel zorgt ervoor dat deze eetkamerbank een echte eyecatcher is. 
    Je kunt de eetkamerbank in jouw gewenste afmeting bestellen. 

    Stalen tafelonderstel

    Onze staalblauwe onderstellen zijn van het merk Nordstahl, en zijn voorzien van een staalblauwe, egale poedercoating. Daardoor voelen de onderstellen glad aan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

    Rustiek eiken

    De planken van de eetbank zijn vervaardigd uit rustiek Duits eiken wat de eettafelbank een warm maar stoer karakter geeft. De planken zijn 3 of 4,5 cm dik. 

    Behandeling eiken planken

    Wij bieden u de mogelijkheid om de planken, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen met diverse kleurbehandelingen. De OSMO behandelingen geven het hout een andere kleur. De SKYLT behandeling is puur een blanke lak wat de planken enkel een beschermlaag geeft, maar niets aan de kleur van het hout veranderd. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de planken onbehandeld te bestellen en de planken zelf te behandelen. Wij verkopen de onderhoudsproducten niet los. 

    Opgelet: De OSMO intense black wordt altijd in combinatie met borstelen afgewerkt, u dient hiervoor het borstelen niet extra aan te vinken, dit zit al in de prijs in.

       

    Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk

    Zit uw maat er niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden zonder dat dit veel meer kost. 

    Breedte planken: 40-42 cm
    Totale hoogte bank: 86cm
    Hoogte zitting: 47cm

    AFWERKING RAND

    De rand van de planken kunnen als boomrand of recht afgewerkt worden.

    Montage

    U kunt de planken gemakkelijk zelf op het onderstel schroeven. U krijgt van ons het bevestigingsmateriaal bijgeleverd.

    Transport

    U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar Noord-België (tot Antwerpen) vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd

    Reviews

    5 / 5Based on 1 reviews
    • 5 / 5
      Gepost door: Joke op 31 Mei 2018
      Heel blij met onze bank, netjes op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit.
    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Eetkamerbank Fuut
    Eetkamerbank Fuut

    Deliverytime

    €571,90 Incl. btw
    Toevoegen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »