Boomstamtafel 'Leeuwerik' Vergroot foto Boomstamtafel 'Leeuwerik' Vergroot foto Boomstamtafel 'Leeuwerik' Vergroot foto Boomstamtafel 'Leeuwerik' Vergroot foto Boomstamtafel 'Leeuwerik' Vergroot foto Boomstamtafel 'Leeuwerik' Vergroot foto Boomstamtafel 'Leeuwerik' Vergroot foto

Boomstamtafel 'Leeuwerik'

Stoere boomstamtafel met stalen trapeziumpoten in RAL9010. Een tafel met karakter!

Borstelen van het tafelblad

  • Levertijd: +/- 4 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken *i.v.m. de feestdagen bezorgen wij vanaf 2e week januari weer.

Boomstam tafel voorzien van zware witte trapezium tafelpoten en eiken tafelblad.

Deze robuuste industriële tafel is voorzien van zware industriele trapezium tafelpoten. Wij gebruiken hier grote vierkante kokers voor van 12x12cm om zo een zware robuuste tafel te creëren. De trapezium tafelpoten lopen iets smaller naar boven voor een stoere look. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Frans eiken wat de tafel een warm karakter geeft.

Poedercoating
Alle tafel onderstellen zijn voorzien van een industriële poedercoating. Onze witte industriële tafelpoten en tafel onderstellen worden chemisch gereinigd en daarna voorzien van een harde slijtvaste mat witte (RAL9010) poedercoating Na het aanbrengen van de poedercoating voelen ze glad aan en zijn ze makkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken tafelblad
Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Het rustiek eiken tafelblad is 4,5cm massief. Ons blad werken wij glad af zodat het eenvoudig schoon te houden is, knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

Behandeling eiken tafelblad
Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoud de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen, deze onderhoudsproducten zijn los te koop bij ons.

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 
Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze rustiek eiken tafelbladen:

  • 180x100cm
  • 200x100cm
  • 220x100cm
  • 240x100cm
  • 260x100cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder extreme extra kosten. U moet enkel rekening houden met een minimale breedte van 90 cm en een maximale lengte van 300cm. Ook vierkante, ronde én ovale tafelbladen vallen binnen de mogelijkheid. In de meeste gevallen rekenen wij met 250 euro per m2 voor uw blad. 


Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

Montage
U ontvangt de tafelpoten apart verpakt. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren in het tafelblad niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven.

Transport
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar België vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »