Boomstamtafel 'Maraboe' Vergroot foto Boomstamtafel 'Maraboe' Vergroot foto Boomstamtafel 'Maraboe' Vergroot foto Boomstamtafel 'Maraboe' Vergroot foto Boomstamtafel 'Maraboe' Vergroot foto Boomstamtafel 'Maraboe' Vergroot foto

Boomstamtafel 'Maraboe'

De hairpin tafelpoten geven een luchtig nostalgisch retro gevoel dat in elk interieur past.

Borstelen van het tafelblad

  • Levertijd: +/- 4 weken
  • Levertijd: Op voorraad, gereed 1 - 2 weken *i.v.m. de feestdagen bezorgen wij vanaf 2e week januari weer.

Boomstam tafel voorzien van hairpin tafelpoten en eiken tafelblad.

Deze tafel is voorzien van stalen, RAL9010, witte hairpin tafelpoten in de stijl van gevlochten betonijzer. Het staal is stevig genoeg om een zwaar blad te kunnen dragen. Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Frans eiken wat de tafel weer een warm karakter geeft. Zie ook tafel 'Staalvink' voor dezelfde sfeer, maar dan een complexere betonijzer tafelpoot.

De tafelpoot is stevig genoeg om een zwaar blad te kunnen dragen, wel moet u rekening houden met een lichte speling in de tafel. 

Poedercoating
Alle tafelonderstellen zijn voorzien van een industriële poedercoating. Onze witte industriële tafelpoten en tafelonderstellen worden chemisch gereinigd en daarna voorzien van een harde slijtvaste RAL9010 kleurige poedercoating. Na het aanbrengen van de poedercoating voelen ze glad aan en zijn ze makkelijk schoon te houden. 

Rustiek eiken tafelblad
Het tafelblad is vervaardigd uit rustiek Europees eiken wat de tafel een warm maar stoer karakter geeft. Ons eiken wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen. Om de eiken planken te kunnen verwerken tot rustieke tafelbladen worden de planken gedroogd. Als de rustieke eiken planken droog genoeg zijn worden ze geselecteerd en verwerkt door vakmensen tot een mooi robuust geheel. Het rustiek eiken tafelblad is 4,5cm massief. Ons blad werken wij glad af zodat deze eenvoudig schoon te houden zijn, knoesten vullen wij op zodat hier geen vuil of etensresten in kunnen komen. 

 Behandeling eiken tafelblad                          
Wij bieden u de mogelijkheid om het tafelblad, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoud de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het blad onbehandeld te bestellen en het tafelblad zelf te behandelen, deze onderhoudsproducten zijn los te koop bij ons.

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk 
Wij hanteren de volgende standaardmaten voor onze rustiek eiken tafelbladen:

  • 180x100cm
  • 200x100cm
  • 220x100cm
  • 240x100cm
  • 260x100cm

Zit uw maat hier niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden op het tafelblad zonder extreme extra kosten. U moet enkel rekening houden met een minimale breedte van 90 cm en een maximale lengte van 300cm. Ook vierkante, ronde én ovale tafelbladen vallen binnen de mogelijkheid. In de meeste gevallen rekenen wij met 250 euro per m2 voor uw blad. 


Hoogte van de industriële eiken tafel: 78cm
Maximale hoogte stoelleuning: 70cm

Montage
Door het slimme bevestigingssysteem is het onderstel in enkel minuten te monteren. Dankzij de speciaal bijgeleverde schroeven is voorboren niet nodig. U kunt het blad gemakkelijk zelf op het tafelonderstel schroeven. 

 

Transport
U kunt gebruik maken van onze transport service voor verzending van de tafels. Binnen Nederland bedraagt dit €75,00. Naar België vervoeren wij vanaf €110,00 (mail voor meer informatie betreft de prijs van de zending naar België naar [email protected]). De tafel wordt tot aan uw voordeur/portiekdeur (begane grond) geleverd. Er wordt verwacht dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te helpen met uitladen. De tafel wordt demontabel geleverd. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »