Badkamermeubel van massief eiken, in vele maten leverbaar - Boomstam-tafels
Showroom Bleiswijk geopend van Ma-Vr 9:30 - 17:30. Aalsmeer geopend dinsdag 13:00 - 16:30 en zaterdag 10:00 - 14:00
Massief eiken badkamermeubel met lade Vergroot foto Massief eiken badkamermeubel met lade Vergroot foto Massief eiken badkamermeubel met lade Vergroot foto Massief eiken badkamermeubel met lade Vergroot foto Massief eiken badkamermeubel met lade Vergroot foto Massief eiken badkamermeubel met lade Vergroot foto Massief eiken badkamermeubel met lade Vergroot foto

Massief eiken badkamermeubel met lade

Robuust bad meubel inclusief softclose lade, sifon uitsparing en ophangsysteem, in verschillende afmetingen mogelijk.

Kraangat

Sifongat

  • Levertijd: Levertijd 4 - 5 weken

€699,00 Incl. btw

MASSIEF EIKEN BADMEUBEL MET SOFTCLOSE LADE 

Opzoek naar een hoogwaardig massief eiken badmeubel? Bij Boomstam-tafels.com wordt badkamermeubel 'Waterhoen' volledig naar wens geproduceerd. Zo kunt u kiezen in welke afmeting u het wastafelmeubel wenst en met welke wax of lak u het meubel behandeld wil hebben. Naast het zelf samenstellen van uw wastafelmeubel kunt u ook uitsparingen laten maken voor uw kraan en sifon. 

Wij werken enkel met de beste kwaliteit materialen om een zeer hoogwaardig product aan u te kunnen leveren. Zo wordt uw badmeubel geleverd met kastophangers met een draagvermogen van 240kg van het merk Häfele en tevens wordt het meubel voorzien van Blum Movento soft close ladegeleiders. Het wastafelblad wordt in verstek gezaagd en ook de lade is vervaardigd uit massief eikenhout. 
Bronvermelding: https://www.blum.com 

Naast het massief eiken meubel kunt u uw badkamer verder aanvullen met zwevende planken voor de badkamer. Nieuwsgierig naar de nis planken? Klik hier! 

BEHANDELEN VAN HET BADMEUBEL 

Er worden verschillende behandelingen aangeboden om uw massieve badmeubel mee te laten behandelen. Kiest u voor de natuurlijke look? Dan kunt u het best kiezen voor onze matte, kleurloze lak. Met deze 3 laags lak blijft de originele kleur van het hout behouden maar is uw meubel wel beschermd tegen dagelijks gebruik. 

Zou u graag willen dat uw meubel voorzien wordt van een warmere teint? Kies dan voor de Osmo hardwax, deze is in verschillende kleuren leverbaar en zorgt er voor dat het hout donkerder en warmer van kleur wordt. 

Tip: Voor optimale bescherming van uw badkamermeubel raden wij onze matte, kleurloze lak aan. Deze lak zal uw meubel het best beschermen maar ook deze lak is niet onverwoestbaar. Voldoende ventilatie is zeer belangrijk en langdurig vochtinwerking dient u zoveel mogelijk tegen te gaan. 

Badmeubels blijven het langst mooi met een zorgvuldige installatie en goed onderhoud. Wij raden aan uw meubel te reinigen met een licht vochtige doek met een milde zeep. Schuurmiddelen, agressieve schoonmaakmiddelen en schoonmaak apparatuur zijn niet bevorderlijk voor de levensduur van uw badmeubelen kunnen zorgen voor beschadigingen in de lak of wax.    

Twijfels over de kleur? Bestel dan hier kleurstalen zodat u op uw gemak thuis de kleuren kunt vergelijken. 

MAATWERK BADKAMERMEUBEL 

Doordat wij een eigen productiebedrijf hebben kunnen wij elk stukje hout precies op maat voor u produceren. Komt het dus net beter uit om een afmeting, anders dan de standaard afmetingen te bestellen? Dit is geen enkel probleem. 

Twijfels over de juiste afmeting voor uw badkamer? Wij geven u graag advies. 

Ook kunt u bij ons uitsparingen laten frezen voor uw kranen en sifons. Hiervoor kunt u bijgevoegde tekening aanleveren met hierop de juiste afmetingen ingevuld. 

Op foto 3 ziet u de combinatie van badkamermeubel Waterhoen en Waterpieper. 
Deze kunt u op de gewenste afmeting er bij bestellen om zo optimaal ruimte te creëren in uw badkamer. 

MONTAGE WASTAFELMEUBEL

Het is zeer belangrijk dat uw wand vlak en stabiel is. Gebruik voor montage aan uw wand de juiste pluggen of keilbouten en bevestig het meubel bij voorkeur aan een betonnen wand.  

uw wastafelmeubel wordt compleet geleverd, inclusief RVS bevestigingsmaterialen. Pluggen, houtdraad bouten, spaanplaatschroeven en afdekkapjes. Wij kunnen eventuele uitsparingen en sifongaten na aanlevering van een tekening in uw blad frezen. Let hierbij op dat u een afvoerplug met verlengd schroefdraad nodig heeft. 

Stap 1  Meet de beugels van de badkamerkast uit op de wand. 
Stap 2  Bevestig de beugels met 4 schroeven aan de wand, let op dat u hier de juiste pluggen voor gebruikt. 
Stap 3  Verwijder de lade uit het meubel d.m.v. de 2 oranje beugels in te knijpen. 
Stap 4 Klik het meubel in de beugel welke aan de wand is bevestigd. 
Stap 5  Gebruik de bovenste schroef in de bevestigingsplaat van het meubel om waterpas mee te stellen. 
Stap 6  Gebruik de onderste schroef in de bevestigingsplaat om het meubel vlak tegen de wand te krijgen. 
Stap 7  Sluit de waskom en de sifon aan. 
Stap 8  Klik het meubel in de lade d.m.v. de ladegeleiders. 

*Meubel wordt geleverd excl. waskom. 

Gemiddelde beoordeling
0/5 0 reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »